|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
![]() X-Color היא חברת עיצוב ובניית אתרים,אשר תיפתח,אבל רק בעזרתכם,המעצבים והמתכנתים!
אני מעצב מנוסה ואני פותח את החברה הזאת למען הקהילה,המחירים לבניית ועיצוב אתרים יהיו נמוכים מהרגיל,מובטח! והרווח יהיה שווה לכולם! אני מחפש עוד שני מעצבים ושני מתכנתים! המעצבים-ידע מקצועי בפוטושופ,חובה!,ידע בסיסי בפלאש,לא חובה,ניסיון בתוכנות תלת מימד...,לא חובה.. המתכנתים-HTML,חובה,PHP,מומלץ לדעת אבל לא חובה,ASP,לא חובה.. אני לא מציג כאן את עבודותי כי אין לי אפשרות בגלל המחשב,אבל כל מי שמעוניין שיפנה למסנג'ר הזה X_Color@Walla.com נ.ב אם לא רשמתי את זה בפורום הנכון אז מנהלים תעבירו... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
עוד "חברת עיצובים"?
חשבת מה ההוצאות שצריך להיות לך? חוץ מלהוריד פוטושופ לא חוקי? עשה טובה לכולם ותוותר מעכשיו. ולפי מה שאני הבנתי,כל מי שמציג את עצמו כחברה, חייב להיות רשום במס' וברשם החברות. ולקבל אישור מאלי כ"עוסק מותר לפירסום". ולא נראה לי שזה תקף לגביך.
# 4 |
חבר מתקדם
|
שיהיה בהצלחה!
די להיות קנאים! תנו לו בהצלחה או אל תגיבו מה תאם רוצים ממנו? אחי יהיה לך קשה בשוק עם אנשים כמו שיש פה אבל אל תיתן לאנשים כאלה להשפיע עליך! תמשיך לעשות מה שאתה אוהב! רק תשים לב שבגלל כל העבודה זה לא יפגע לך בתחביב וכבר לא יהיה לך חשק לעצב! שיהיה בהצלחה! דבר איתי באיסיקיו יכול להיות שיש לי כמה עבודות בשבילך 50012531
# 10 |
משתמש חדש
|
נסה אותי
![]() דוא"ל: smart-d@hotmail.com אני אעבוד איתך רק במידה ואתה משלם בהגינות (לפחות 85% מהעיסקה) + רק אם תהיה עסק חוקי ותספק קבלות כחוק + רק אם אתה מעל גיל 15 (לפחות 15). נא לפנות בהודעה פרטית או בדוא"ל בלבד (באנגלית בבקשה) שבת שלום, אור.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|