![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[מחפש] צורב DVD
שלום לכם ,
מה שלומכם? אז לאחרונה יצא לי לדבר עם אבא שלי על צורב DVD, והוא הבין שהוא צריך סוף סוף לקנות אחד.. אז אני מחפש המלצות, מאיזה חברות לקנות\ מאיזה חברות להתרחק, כמובן מי שיש לו נסיון בנושא יהיה מאוד יעיל אם הוא יגיב וימליץ. בעיקרון אני מחפש משהו שלא עובר את ה400 ש"ח שיהיה פנימי ולא חיצוני. מהירות צריבת DVD - X16 מהירות שיכתוב DVD - X8 / X6 מהירות צריבת CD - X48 מהירות קריאת CD - 48X שכבה כפולה כמובן. חיבור IDE כמובן. וזהו =] מה יותר מומלץ LG או SONY? בעיקרון קיבלתי הצעה כזאת: GSA-4167B IDE 5.25" Dual Layer -R -RW/+R +RW/RAM [X16] ב340 ש"ח, עם אחריות לשנתיים.אבל ראיתי ביותר זול בחנות אחרת , אבל אין לי שמץ לגבי הזמן אחריות, אז זה גם נושא חשוב כנראה. אז תגובות, לפה, בלי ספאם. תודה מראש, רון אלטר.
# 2 |
חבר מתקדם
|
# 3 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
אני לאחרונה שמתי עין על :
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?...t2ID=0&aff=Zap DVD±RW X16 NEC ND-3550 כנראה שאקח אותו גם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי הצורב הכי טוב LG
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?...at=271&tcat=34 |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
ממליץ על הצורב NEC ND3540
יש לי אותו זמן מה והוא פשוט מעולה. וכמו שאמרו, בתחום הצריבה NEC פשוט מעולים ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אגב, גם הצורבים של LG טוןבים, יש לי אחד ואני מרוצה ממנו עד מעל הראש, עולה 240 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בדיוק, אך כפי שאמרתי כל עוד זה ברמה של שימוש ביתי ולא תעשייתי אני ממליץ על מחיר זול ביחס לביצועים מעולים ומספקים די והותר לשימוש הביתי - LG.
זה לא בדיוק משנה מה הוא ייקח, העיקר שהוא יתמוך ברוב הטכנלוגיות ושיהיה של חברה אמינה ושל מותג... לכן ההצעה הכי כדאית היא של LG. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|