|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת על פרי טובול- סקיי הוסט.
עכשיו את כל האמת על פרי.
אני ופרי מלחתחילה סיכמנו שהוא מביא לי ריסיילר ורסיילר רדיו מחיר מסוים. חודשיים אני שילמתי על השירות וחודשיים לא קיבלתי את הרסיילר רדיו, ופשוט עכשיו כבר נמאס לי מלתת לו עוד ועוד הזדמנויות, אז החלטתי לעבור לגיא ולהתחיל לעבוד נורמלי, רק שתדעו בחודשיים האלה 6 אנשים רצו לקנות ממני רדיו בסופו של דבר פרי פתח שרת אחד וגם אחד שנפל פעם בשבועיים ובגלל זה הלקוח עזב אותי. ועכשיו בגלל שעברתי הוא לא רוצה להחזיר את הגיבויים ![]() גם כן אני מדבר איתו בטלפון הוא מתחיל לעשות לי קולות של תופים, זבובים לא יודע.. ראיתם את הניק שלו במסנג'ר ? "אני פרי הכוסון חבל לכם על הזמן". בלי שום כוונה לבוא ולהרוס אני פשוט אומר לכם את מה שאני רואה ושומע.. יכול להיות תראו בי ילד קטן שסתם קופץ ומתלונן אבל אם תפנימו כל מה שכתבתי למעלה תחסכו לעצמכם הרבה בעיות ומצבים ממש לא נוחים. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת , מאמין לרונן מכיר אותו
רונן אם אתה צריך עדיין תפלאש דבר איתי
חבר וותיק
|
פעם הוא היה רציני,
היום הוא ירד מזה.
חבר וותיק
|
תודה על המידע,
שקלתי לקנות ממנו, עכשיו אני מבין שלא כדי.... הייתי שמח לשמוע תגובה של פרי.... |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת, ואני מכיר את פרי באמת חבל.
חבר מתקדם
|
אני מכיר אותו וכל מילה נכונה פעם הזמנתי ממנו דומיין אחרי שבועיים וחצי הביא לי אותו וביזבז לי ממנו שבועיים
חבר בקהילה
|
חחחח וואי אני קורא את זה ורק נקרע מצחוק
פרי ? עשו טובה בנאדם לא אמין בגרוששש היה לי אותו קטע פעם כבר אין לי כוח לדבר איתו והוא עוד משחק אותה אם עיצוב חדשני ?חחחח הרג אותי...עדיף לו ליסגור תחברה כבר נגמר לו הזמן |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
פשוט בושה
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
גם אני חשבתי לקנות ממנו,תודה .
חבל שיש אנשים כאלה שהורסים את תחום ההוסטינג והשאר .. |