|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תרם רבות להוסטס
|
::ארץ נהדרת:: - ארכיון הבדיחות הרשמי!
היי
![]() החלטתי סתם ככה לעשות פה כיף. לכן, אני צופה כעת בכל הפרקים והקטעים של ארץ נהדרת מהעונה השניה (כמעט מכולם), ואצטט לכם פה משפטים, בדיחות ותמונות מהעונה, סתם בשביל הכיף.. (אגב, רק את הדברים הקורעים). כמובן, לא כל הבדיחות כאן, אני כל פעם אביא עוד. תהנו: אירוח בפאנל: מיקי בוגנים והעוזרת שלו "יש פה שילוב מעניין של קייט מוס ואבי ביטר.", "רק בלי אבי ביטר.." העוזרת של מיקי בוגנים על דוגמנית עם בטן שמנה. --- "מבחינתי, כל הגוף הזה.. לפח!" מיקי בוגנים על הדוגמנית (תמונה למעלה). "לא חייבים לזרוק, אפשר פשוט לתת לכאלה שאין להם" אודי בתגובה. --- "אני חושבת, שלחלי יש את מראה הבת של השכן. זה כמובן בהנחה שאתה גר בשכנות לבאקל-גערביה" העוזרת של מיקי לחלי. --- עוזי כהן על התחפושת לפורים "התחפושת פופולארית, קונים אותה הרבה. רק השבוע ראיתי מישהו לובש תחפושת כזו" - "ברחוב?" - "לא. באמבטיה" (אייל קיציס ועוזי כהן בדיון) --- "ומה תעשה עם כל הרווחים?" - קיציס "למה אתה אומר ככה רווחים? אפילו שקל לא הולך אלי. אני תורם אותם מתן בסתר ביד רחבה לקרן מיוחדת" - עוזי כהן - "איזו קרן?" קיציס - "קרן כהן. גיסתי" ![]() ![]() ![]() --- מערכון: כוכב נולד 3 (?) "חמודה, נגמרו האודישנים. אנחנו כאן!" - צביקה הדר "חמודה תקרא לצביקה פיק" - מוריה סרק. צביקה הדר, למוריה סרק ה "מתנחלת" באמצע הגמר. --- דיון פאנל: מוריה סרק ("המתנחלת"), מינה צמח, הראל מויאל, ועוזי כהן "כולי אוזן... אה, סליחה מינה, לא התכוונתי להעליב" אודי למינה צמח, כשהיא אומרת לו על סקר שהיא ערכה על התסרוקת החדשה שלו. --- "מה זה אותנטי?" :qqb007: --- ראיון פאנל: אברהם גרנט, שלמה שרף, עימנואל הלפרין "מה אמרתי? שארקאדי דוכין נראה לידו כמו פרסומת לדורסל?" שלמה שרף על גרנט. --- "וואלה לא נותנים פה לדבר! בשביל מה הזמנת פרשן? היית מביא במקום את חנוך רוזן!" שלמה שרף לקיציס. --- "אני כזו לא צפויה? אני פתאום יכולה להביא שאלה, ת'שואל את עצמך יוו מאיפה היא הביאה את זה, רוצה למרוט לעצמך את השיערות.. לא אתה עימנואל!" צופית גרנט שמצטרפת לדיון. --- "אתה יודע, בשם שלך "שלמה" מסתתרת המילה "שמלה", נראה לי שיש בך אישה שרוצה לצאת. בוא נוציא אותה!" צופית גרנט לשלמה שרף. --- מערכון: אברם ואברם - 2 "אברם, מה עשה הכסף שלך היום?" - "שלי נפל מתחת למקרר" --- דיון פאנל: מוריה סרק, אודי (במרפאת שיניים), ומשה קצב נשיא המדינה --- "אתה גרמת כעת לעלית מדרגה. וגרמת לי להעלות לנשק בית הדין" מוריה, מוציאה טייפ - "מה יש לך כאן?" קיציס - "מנחם הורוביץ. מנעים זמירות ביום טוב למען אלפי ילדים במצוקה, ומכניס! עשרות אלפי ילדים למצוקה" מוריה, ושמה אוזניות. --- "אשראי, לא?" משה קצב לצביקה דוייץ' מתוכנית הריאלטי "השגריר". (אשראי = אשרייך) - "אשראי מוגבל, הייתי אומרת", חלי בתגובה. --- דיון פאנל: שאול מופז, דן חלוץ, וג'ודי. --- "אתה.. צוחק, נכון?" אייל קיציס לשאול מופז. - "אני לא צחקתי מאז גיל 5. וגם אז.. איזו דודה אחת מנ*אק*ת דיגדגה אותי" --- "מה קורה, חמודה?" - דן חלוץ לג'ודי. "אייל.. אני לא מסכימה שהוא יקרא לי ככה" - ג'ודי. - "את צודקת." אייל קיציס - "אני לא חמודה, אני מהממת" - ג'ודי. --- "שתדעו לכם שאם הייתם נותנים לי לטוס, הייתם מרוויחים אחלה טייס" - אודי לחלוץ ולשאול מופז. - "אבל היינו מפסידים גם אחלה מטוס" חלי בתגובה. --- "אין מה לדאוג מהערבושים. אני ראיתי אותם מהמטוס, זה אנשים בגודל כזה.. --" חלוץ. --- "מה הבעיה, אייל? גם אני התקלחתי לבד בצבא" - אודי לקיציס. - "באמת אודי?" - "כן, החברים שלי לא הסכימו שאמא שלי תקלח אותי ליידם" אודי בתגובה. --- וזה הכל לעכשיו.. תגיבו ואני אתן עוד. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש אשכול בדיחות, למה פה ?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תרם רבות להוסטס
|