|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
דירוג מסחר: (0)
|
נותן איכסונים חינם.
שלום לכולם,
נעים מאוד, עידן צרור. פתאום בא לי לתרום קצת לקהילה, אני נותן איכסונים חינם. יש לי רייסליר, אז במידה ויש לכם אתר, באו אלי ותקבלו איכסון. אני אומר חד וחלק, הודעה פרטית קודם תשלחו. פרטים נוספים: שם מלא: גיל: עיר(לא חובה) שם משתמש: סיסמה: דואר אלקטרוני: סאב דומיין: איסיקיו (אם יש כמובן) פלאפון(לא חובה) בכל מקרה, אשמח לעזור יום טוב.
רוצים לקבל לנייד שלכם בדיחות ? שלח את המילה "חבלז" למספר 3636 ותקבלו בדיחה יומית. www.prasms.com הרשמו עוד עכשיו! יצירת קשר: איימיל- admin AT prasms.com ICQ: 128783 MSn- idan@idan.co.il Last edited by idansror; 12-02-06 at 14:17.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
שלום לך, במידה ואתה מעוניין, צור קשר בהודעה פרטית. וfm צור קשר באיסיקיו: 128783 יום טוב. בנתיים 1 קיבל.
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לא קשור לפה אחי...{נראה לי הפעם השלישית היום!}
כאן:http://www.hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=4 |
![]() |
![]() |
# 10 |
Guest / אורח
|
עידן כול הכבוד על היוזמה..
![]() אגב.. גם אני פתחתי אשכול כזה לא מזמן ( הבוקר ).:P http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15696 השרתים שמימנו אני נותן את האכסון, זה שרת יעודיי. מפרטו של השרת, מעבד: AMD 3200+ 64bit זיכרון: 2GB RAM חיבור פרטי ב 012 MBIT 100 מערכת הפעלה: Linux fedora core 3 פאנל ניהול: DirectAdmin נ.ב אולי בקרוב מאוד, אני יתחיל לחלק בחינם גם שרתי רדיו ורייסלרים. יום טוב ![]() Last edited by moshe_790; 12-02-06 at 15:25.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|