הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
13-02-06, 13:33 | # 1 |
חבר וותיק
|
UP-ONE מפתיע ובגדול!
שלום,
אני בטוח שרובכם מכירים את UP-ONE זהו אתר המספק שירותי העלאת קבצים בטכנולוגיה מתקדמת. על בסיס מערכת יחודית לנו. במסגרת הפיתוחים שכבר בימים אלה העלינו ושבקרוב נעלה הוצאנו Tolbar חדש! אז מה תוכל לעשות אם ה TolBar שלנו?
תוכלו להשיג את ה TolBar שלנו בכתובת http://uptoll.ourtoolbar.com/ כתובת האתר: www.up-one.net מני - מקים ומנהל האתר. |
13-02-06, 13:50 | # 2 |
חבר מתקדם
|
כל הכבוד מני
חשבתי על דבר שכזה לפני כמה זמן לעשות ואני שמח לראות שעשית את זה הרבה בהצלחה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL |
13-02-06, 13:52 | # 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל החלטתי לחכות עד לעכשיו (טוב, גם שחכתי מזה כמה חודשים לפחות) |
|
13-02-06, 14:10 | # 4 |
WBD.co.il
|
יפה מאוד, אני מוריד.
|
13-02-06, 14:26 | # 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואו, שיחקת אותה!
רעיון ענק, אני מוריד עכשיו. עריכה: הורדתי והתקנתי, נראה טוב מאוד. רק מבאס שזה לא עובד בAvant \= אבל יש לי רעיון אחר שאולי תממשו אותו, תבנו תוכנה די פשוטה, שפשוט יוכלו לעלות קבצים דרך התוכנה לשרת שלכם. כמה דברים שיעשו את התוכנה מיוחדת וטוב: - שהתוכנה תפעל תמיד, עד שהמשתמש יסגור אותה[משו כזה]. ושתיהיה ליד השעון למטה. - תוכנה קטנה ופשוטה ושימוש ללא הרבה משאבים.. בהצלחה לכם!
13-02-06, 14:43 | # 6 |
חבר וותיק
|
:|
מה יחודי בדיוק? זה אתר שנותן אפשרות לפתיחת טולבאר חינם! http://www.effectivebrand.com/ למה לשקר? בכל מקרה לא משהו מיוחד. אבל יוזמה חמודה.
13-02-06, 14:44 | # 7 |
חבר וותיק
|
אני יכול להכין דפדפן קטן שיהיה את האפשרויות הרגילות לא כמו אבנט אפילו יותר גרועה אבל שם ישימו את הtools הזה וזה בלי התקנה אני יכול לשים שם כמה דברים יפים וזהו
13-02-06, 14:44 | # 8 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל אופן יהיו הרבה שינויים טכנלוגויים בעיקרון טולבר זה הדבר כמעת הכי נוח שיש, רק לבחור תמונה וזהוא הרי 90% מהזמן אתה מימילה בתוך הדפדפן שמח שאתה נהנה מהשירות ציטוט:
והמערכת שלנו לדעתי דיי מתוכחמת. עוד דבר, נכון זה לא בעיה להוסיף אופציה של העלאת קבצים אבל זה מצד שני לא מהוא שהטולבר נותן. מזה משנה ממי אתה מקבל את השירות כל עוד הוא טוב? ובחינם.. Last edited by Oppis; 13-02-06 at 14:48.. |
||
13-02-06, 15:03 | # 9 |
תודה על תרומתך.
|
אשמח לכזה עם העלאה ל imageshack
מכיוון ולא התנסתי באתר שלך אני צריך שהתמונות יהיו זמינות כל הזמן ללא נפילות =/
13-02-06, 15:10 | # 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
השרת מזמן לא נפל |
|