הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 25-02-06, 16:29   # 1
Zvaim
חבר על
דירוג מסחר: (0)

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

Exclamation דרוש מתכנת+פלאשר לגיבוש צוות...

שלום לכולם.
לא יודע אם הרבה זוכרים את "סלקציה" שפעם הייתה אמורה להיפתח, לפני כחצי שנה לא ממש עמדתי בסטנדטים של "חברה" היום אני מרגיש שאני יכול ומסוגל לעמוד ולקיים את זה.
שאני אומר חברה אני אומר חברה אני לא אומר "עסק"....
אולי בהתחלה יהיה קשה כי מה שניקרא אני יוצא אל העולם הגדול ויוצא מהעולם הקטן שבו אני נימצא עכשיו, לכן בהתחלה לא יהיו לקוחות אני לא מבטיח שום דבר.

עכשיו דרוש לי.
מתכנת:
אחד שמכיר את שפת ה-PHP חלק, שיודע לבנות מערכת ניהול מתקדמת מאד, משהו שיהיה אפשר להציג באתר החברה.
ברגע שקצת ילך אם הפירסום וברגע שיהיה עבודות זה לא עוד 200 שקל שתרוויחו וזה לא עוד 500 שקל שתרוויחו, מדובר פה בסכומים של החברות שעכשיו נימצאות בעולם הגדול.

מה שאני צריך ממך המתכנת זה לראות תיק עבודות ז"א:
אתרים שתיכנתת.
מערכת ניהול אתר חובה!
מי שחושב שהוא באמת מעוניין לעבוד בזה ולהיות רציני, להשאיר פה הכל, אני לא רוצה תגובות "פנה אליי בפרטי אני יראה לך" אני רוצה את העבודות האלה פה.

פלאשר:
בעל ראש פתוח, אחד שלא יגיד לי "מה אני יעשה פה" אתה תחליט אתה קובע, יהיו פעמים שאני בדיוק יגיד מה לעשות ואיך לעשות, כי אני מתאים את זה לעיצוב.
עכשיו אם אתה חושב שאתה טוב ושאתה מסוגל לעבוד אם עסקים גדולים שדורשים המון מהרגיל, אתה מוזמן להשאיר פה עבודות אחרונות, שוב פעם בלי הודעות "פנה אליי בפרטי אני יראה לך".

שימו לב: לחברה לא יקראו סלקציה, יהיה לה שם אחר שכעת אני חושב עליו.

החברה תספק.
- עיצוב אתרים
- בניית אתרים
- אירוח אתרים (בקטנה לא משהו רציני).
- פירסום אתרים
- תיחזוק אתרים

אני בחודש הקרוב מוציא כ-1000 כרטיסי ביקור, אני כרגע ניכנס לעבוד בבית דפוס, לא יהיה לי בעיה לארגן.

העיצוב כמעט ומוכן, עיצוב יפייפה, הרשמה במע"מ ברגע שממש אני יהיה מוכן לפתיחה, דומיין com אין לי בעיה כל רגע להשיג, למי ששואל למה com, אז אני מעדיף אותו יותר מ-co.il.

כמובן תשאירו פה פרטים, עבודות, וכל מה שכתוב.
אם אתם עומדים בדרישות האלה תהיו מוכנים לצאת מהעולם הקטן שבו אתם נימצאים וגם שבו אני נימצא.

שיהיה המשך שבוע טוב לכולם.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום