|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
איך עושים ב ADSL שלא ישתנה ה IP ?
אפשר לעשות את זה אולי על חיבור תמידי או משהו ? או לא יודע מה..?
אם כן איך בבקשה..? רציתי לחפש אבל לא ידעתי מה לרשום בחיפוש...... לא הצלחתי כל כך למצוא אשמח עם תעזרו לי.... (לא יודע אם אתם צריכים את המידע הזה... אבל המחשב הוא מחשב יחיד לא מחובר לרשת..) תודה רבה לעוזרים
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אני לא טועה, אפשר רק דרך הספקית להתקשר ולבקש IP קבוע, יש מצב שזה עולה כסף.
אתה גם יכול לעבור לכבלים, מאגר הIP קטן יותר וכך תצטרך להיות מנותק הרבה (מאוד) זמן בשביל שהIP ישתנה. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אני עשיתי את התהליך הזה בבית שלי.
זה עובד על מודם ראוטר מדגם: DSL-600E אם יש לך כזה, תן לי צלצול. לא באייסי כי אני שם באיגנור. מציפים אותי |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה הגדרות תוכנה וכו', מועבר לפורום המתאים.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
המממממ Alm וalex אתם טועים.
זה לא קשור להגדרות תוכנה וכו', זה קשור לספק האינטרנט. צריך להתקשר אליהם ולבקש, אבל מבירור שלי איתם (ב WOW) זה עולה המון. אבל לפי מה שהבנתי לספק אינטרנט HOT בכבלים בראוטר אם אני לא טועה יש איפי קבוע. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אני אמרתי שזה הגדרות תוכנה וכו', שבעצם "וכו'" הכוונה למערכת ההפעלה... או להגדרות במערכות של הספקית... לכן זה לא מתאים לפורום חומרה אלא לפורום תמיכה טכנית כללית במערכות הפעלה ותוכנה, אז להבא - בבקשה בפרטי! |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
למען האמת הIP ה"חיצוני" (כלומר של הרשת גם במצב של מחשב יחיד) משתנה... וזה כך רק בגלל שDSL משתמש ברשת... והספקיות פה בארץ לא מספקות שירות כולל ולכן יש את הבעיה הזאת... אפשר לבטל את הפונקציה של הרשת על ידי החלפה פשוטה של הרשת ברירת מחדל ברשת משלך... למשל נתב! אם יש דרך קלה יותר להגדיר את הרשת זה יהיה נחמד לדעת אותה
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
דבר עם הספקית שלך ...
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
נכון מאוד...זה עולה כסף.
9 שקל בלבד לחודש, למשך חצי שנה. אני כבר עשיתי להם שם באלגן עד שקיבלתי תמיכה כמו שצריך. ויש לי עכשיו רשת רעננה שעובדת כמו שצריך ![]() מי שרוצה לדעת איך עושים את זה- מוזמן ליצור קשר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|