|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מפרט שאני מתכוון לקנות,צריך הצעות.
אני מתכוון לקנות את המפרט הבא:
*מעבד- AMD ATHLON 64 3200+ 754 BOX כולל מאוורר מקורי של AMD(השאלה אם זה מספיק) *לוח אם- GIGABYTE GA-K8N51PVMT-9 *זכרונות- 2 סטיקים של Kingston DDR 512MB 400Mhz *ספק כוח- Thermaltake W0009R Silent Purepower 420W 24/20pin *דיסק קשיח-WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII *כונן NEC X52-CDROM *כרטיס מסך- GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING *מארז-Sunbeam Samurai SILVER *מסך-AOC LM765A כפי שרואים הוא למשחקים,השאלה עם אני צריך להוסיף גוף קירור וכ"ו..
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הסתכלתי חפיף... ומחשב חביב... ומה זה אומר "כולל מאוורר מקורי של AMD (השאלה אם זה מספיק)" ? אתה אוברקלוקר? אם לא אין סיבה שזה לא יספיק... נמאס לי ממה שכולם עשו את AMD... הם לא כאלה חמים!!! חלאס להגיד שלא רוצים לקנות AMD כי הוא חם מדי וצריך לקנות קירור נוסף... או שהוא ישרף תחת עומס... כל זה שטויות! הוא יפעל בלואד מלא בלי בעיות על קירור סטוק... הבעיה היחידה איתם שעושים OC אז הטמפ' קופצת כמו כלום... אם לא עושים OC אין מה לדאוג...
עצה קטנה... לך על S939... ככה יש אפשרות לשדרוג... Last edited by עמרי שוסטר; 14-03-06 at 17:54.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
S939?
מה זאת אומרת?
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
התושבת של המעבד...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ואיך זה בידיוק יעזור?
זה ישפיע הרבה על הביצועים במשחקים? תפרט אם אתה יכול,תודה.
# 6 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה
איזה מהכרטיסים חזק 7800GT של XFX או 7800GT של GigaByte
# 8 |
הוסטסניון
|
למה כזה, למה המעבד 754 תיקח 939, לוח אם עדיף DFI.
כרטיס מסך באותו מחיר יש לך 7900GT שהרבה יותר חזק מה-7800GT וה-7800GTX. אם אתה רוצה תביא מחיר שאתה רוצה, אני יבנה לך מפרט בלי מסך, פשוט אני לא מבין במסכים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
דווקא לפי מה שהבנתי ה-7900GT אכזבה גדולה וזה בא רק כדי לסחוט כסף ממשתמשים כי זה 7800GTX בנתונים מעט יותר טובים.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
Last edited by עמרי שוסטר; 16-03-06 at 22:33.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |