הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
04-10-05, 22:42 | # 1 |
חבר וותיק
|
השמח לקבל ביקורת על Radio-Effect
שלום לכל חברי פורום הוסט.
אני השמח לקבל ביקורת על Radio-Effect . לינק: Http://www.radio-effect.net - אפקט המוסיקה שלך. . . . . . תודה מראש , איליה.
04-10-05, 23:00 | # 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
העיצוב נראה מאוד נחמד ומתאים.
כמה דברים שצריך לשפר: 1. דשים חמים, תעשו שבשביל דשים צריך לשלוח דרך SMS, ככה תרוויחו קצת וגם (היותר חשוב) תמנעו כאלו דברים: "qwg-9q 349 43nq nf9e4 n0f9n 9erwqf 09qwn e9f nqw90 שם: gosidjg[sjdapogijaspdgpoasdhghasodhpashdofashdgpou apiushaudshghasushdafoihoapishdguoahsdiuoghupoiadh שם: asdfh;ouadhsf usadpofu hspaudfh poas hfgusad nbfus sdpghap sduogh asdpugh apofsapoud fpusoid foasdh g שם: asdgjaspodgnadpof gpoan df aosdj foisaj dgas dopgn adunfg oasindg [onsda gpon asoonfg oan fdgopna fog שם: ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hhhhhhhhhhhhhhhhadsffffdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa שם: huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" 2. הכפתור נגן. בדיוק היום נכנסתי לאתר ולקח לי 5 דקות למצוא את הכפתור... לפחות תעשו שהוא יהבהב. 3. אממ זה אני מבין שקשה אבל צריך להשיג עוד שדרנים ולא כל הזמן (או רוב הזמן) "מוזיקה ללא הפסקה" זהו בעצם, בהצלחה |
06-10-05, 07:16 | # 3 |
חבר מתקדם
|
יצא לי לדבר עם אליה כמה פעמים.. והוא נשמע בנאדם טוב.. לפעמים קצת נקץ חיחי.. אבל טוב!
לרדיו לא יוצא לי להאזין כלכך אבל המתיחות באתר קורעות!!!
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL |
06-10-05, 09:52 | # 4 |
מורשה להציע "מטעם" עסק
|
עיצוב ותיכנות מהממים
ומי שהגיב מעליי צודק בקשר לכפתור גם לי יצא לחפש אותו הרבה זמן להאזין בהצלחה |
06-10-05, 12:02 | # 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
העיצוב מדהים!! |
|
06-10-05, 12:05 | # 6 |