![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קניתי מחשב חדש
סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש..
מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice socket 939 לוח אם - GIGABYTE K8Triton כרטיס מסך ATI RADEON X800 256 MB 3 הארדיסקים 160 ג'יגה כל אחד , כל הארדיסקים של Samsung הבסיסים 7200 צורב DVD של SONY מהירות 16 DVD רגיל תוצרת LG וצורב רגיל תוצרת LG ג'יגה זיכרון קיצר...ישבתי שעה ..(הרכבתי את כל המחשב לבד , הזמנתי רק חלקים)...היה ממש כיף להרכיב מחדש לבד.. אחר כך התקנתי XP...תוך 10 דקות התקין ! בטיל. קניתי בחנות בנתניה...א.א מחשבים הבאתי להם בערך 20 אנשים שיקנו ב3-4 חודשים אחרונים אז הם עשו לי מלא הנחות אתה רואה כזה מחיר רגיל 4800 ואז מלא אחוזי הנחה כזה ואז תוספת מע"מ יצא 3500 ש"ח Last edited by בן.נ.; 23-03-06 at 21:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחשבים זה לא התחום החזק שלך אה?
לוח אם של GIGABYTE? כרטיס X800 עם 256 מגה זיכרון? פששש אהבתי את רמת הפרטים... |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
פשששש כל הכבוד, אחלה מחשב...
רק שאלה לי אלייך, למה לעזעזל אתה צריך 480 ג'יגה במחשב כאכסון? אתה מתכוון להשתמש בו כשרת!? בעעע זה יותר מידי :| |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice socket 939 לוח אם - GIGABYTE K8Triton כרטיס מסך ATI RADEON X800 256 MB כל הארדיסקים של Samsung הבסיסים 7200 והצורב DVD של SONY מהירות 16 והשאר שניהם של LG רגילים ובקשר למקום ...אני תמיד מפוצץ את המחשב של בג'יגות של דברים...אני לא אוהב למחוק כלום במחשב הקודם היה לי 3 הארדיסקים . אחד של 20 , אחד של 40 ואחד של 160 וכולם היו מלאים עד 0 מקום כמעט אז החלטתי לא לקחת צ'אנסים |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחשב חמוד תתחדש... ועם 20 לקוחות אתה אמור לקבל מחשב יותר טוב בחינם
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש פה הנחה של כמעט 50 אחוז
אל תשכח שיש מע"מ אחרי ההנחה |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה מאוד בן, מזל טוב.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אושיית הוסטינג
|
3 צורבים
ו-3 כוננים קשיחים ביזבוז מוחלט..... צורב DVD אחד לא מספיק? הארדיסק אחד של 250 לא יספיק לך? בעצם, תלמד לעשות סדר במחשב ולמחוק....
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צריך 2 לפחות ונתנו לי אחד בחינם....
בקשר להארדיסקים...אני תמיד מפוצץ את המחשב שלי במיליון קבצים ואני לא אוהב למחוק זה ההנאה שלי....שאני יוכל לפוצץ במיליון קבצים..אין בזה שום ביזבוז... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|