|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה בקשר ל proFTPD
צריך עזרה איך מתקינים proFTPD בבקשה מישהו יכול לעזור לי או להסביר איך מתקינים
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
![]() guyssj שלום,
לא פירטת ע"ג איזו הפצה? באופן עקרוני על כל ההפצות(לינוקס / UBS-Unix based system) ניתן להתקין מקבצי מקור( באופן עקרוני-כללי: wget ftp://ftp.proftpd.org/distrib/source...-1.2.10.tar.gz tar -xzvf proftpd-1.2.10.tar.gz cd proftpd-1.2.10 ./configure make make install rehash && -t 5 proftpd & ) * מוריד, 'מלחץ', נכנס לתיקייה, דואג להגדרות-בדיקה-התאמות, "מקמפל"(לא בדיוק, אבל לא נכנס לזה), פורס קיבצי ריצה ברחבי המערכת לגישה נוחה וישירה, מעדכן את האקטיב קומנד סטטוס, מריץ את השירות ברקע. כמובן שישנו פתח ל'בעיית תלות' / כדומה, זו הסיבה ששאלתי לגבי סוג ההפצה.. ( במערכות מבוססות RPM ws אפשרי להוריד-להתקין את הRPM, בדביאן-אבונטו-כדומה - apt-get, כך שישנה אפשרות ע"פ ההפצה. ) מקווה שעזרתי, בברכת שבת שלום, עומר רייטר, XeonIsrael - GoSafe-biz |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ברגע שאני רושם את make זה עושה לי
קוד:
make: *** No targets specified and no makefile found. Stop. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
* קודם ./configure במידה וביצעת את ההליך, כנראה שישנה שגיאה במהלך התהליך וזו הסיבה שקובץ הMake / CHI 'לא מוכן' לשלב הבא. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
yum install proftpd
למה לתת לו ידנית, בקושי יודע מזה LS |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
ברגע שאני עושה את מה שהוא אמר לי לפני make
זה רושם לי ככה קוד:
checking build system type... i686-pc-linux-gnu checking host system type... i686-pc-linux-gnu checking target system type... i686-pc-linux-gnu checking for gcc... no checking for cc... no checking for cc... no checking for cl... no configure: error: no acceptable C compiler found in $PATH See `config.log' for more details. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
הוא לא ציין הפצה ספציפית, כך שננתי את האפשרות שאינה תלוייה בהפצה ספציפית. "configure: error: no acceptable C compiler found in $PATH" אין קומפיילר(מהדר) לC מותקן / 'מוצהר' במכונה ( יכול להיות שישנו אבל לא מוגדר בתור דיפולט סי קומפילר ). תבדוק איזו הפצה זו, בהתאם לכך נעזור לך להתקין gcc, gcc-dev, c-svd וכל הכלים הדרושים. שבת שלום, עומר רייטר, XeonIsrael - GoSafe-biz |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
CentOS לפי מה שאמרו לי
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
CentOS
[RIGHT]CentOS :: Yum(builtin)
לגירסת latest-stable - פקודה: yum install proftpd לחלופין לגירסת latest-unstable\testing :: נבדק בגירסת הx86_64 - פקודה: yum install proftpd-tsu ליל"ט, עומר רייטר, XeonIsrael - GoSafe-biz |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
גבר לא עובד
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|