הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
07-04-06, 07:39 | # 1 |
кто ты?
|
[מדריך] PHP - הגנה על דף באמצעות HTTP_AUTH
כמו תמיד, נתחיל עם הקוד ואז נפרט
רק שהפעם, יש דוגמא לצפיה: צפה בדוגמא PHP קוד:
בואו נתחיל לתת הסברים PHP קוד:
הפונקציה שתשמש אותנו רבות. מה שהיא בעצם עושה שלבקש מהדפדפן להקביץ חלון עם בקשה לשם משתמש וסיסמה. אם המשתמש לוחץ על CANCEL זה מציג לו הודעה בהתאם (ראה die(); ). PHP קוד:
אם אפשרות היציאה מופעל, צא, ובקש שם משתמש וסיסמה מחדש. אם לא הוקש שם משתמש או סיסמה, בקש אותם שוב. PHP קוד:
אם השם משתמש שווה ל- protected והסיסמה שווה ל- page הראה את התוכן המוסתר. (להלן: Im Protected Content) אם השם משתמש לא שווים למה שצוין, בקש אותם שוב. PHP קוד:
קטע היציאה, מותאם לרוב הדפדפנים. הקוד בצורה נוחה: קוד:
<? function auth_user() { $realm = "Protected Page"; header('WWW-Authenticate: Basic realm="['.$realm.'] ID:"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); die("Unauthorized access forbidden!"); } if(isset($_GET['logout'])) { auth_user(); } if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']) || !isset($_SERVER['PHP_AUTH_PW'])) { auth_user(); } if($_SERVER['PHP_AUTH_USER'] == "protected" && $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] == "page") { echo "Im Protected Content<br />"; } else { auth_user(); } if($_SERVER['PHP_AUTH_USER'] == "logout") { // message for firefox die("You have successfully logged out."); } if (ereg("MSIE", $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) { // Use basic logout echo "<a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?logout=y\">Logout</a>"; } else { // use other logout for Firefox and other browsers echo "<a href=\"http://logout:logout@". $_SERVER['SERVER_NAME']."/".$_SERVER['PHP_SELF']."\">Logout</a>"; } ?> *תודה לבניה על הרעיון. *כל הזכויות שמורות לקובלנקו איגור. תהנו! תגובות, שאלות, הערות יתקבלו בברכה. |
07-04-06, 09:05 | # 2 |
משתמש חדש
|
אתה יכול לבוא אליי למסנג'ר
אני צריך לשאול אותך בקשר למדריך הזה שרשמת.. אחלה מדריך תודה |
07-04-06, 09:10 | # 3 |
אקס מנהל
|
אחלה מדריך :P
|
07-04-06, 10:28 | # 4 |
חבר וותיק
|
אחלה מדריך איגור-בהצלחה!
ישר כוח!
07-04-06, 10:30 | # 5 |
кто ты?
|
תודה
למישהו יש שאלות? תגובות? |
07-04-06, 11:19 | # 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מדריך מעולה, תודה
|
07-04-06, 18:51 | # 7 |
חבר פורום
|
פשש, חידשת שלי =]
07-04-06, 19:34 | # 8 |
הוסטסניון
|
תודה אחי, חידשת לי ....
|
07-04-06, 19:38 | # 9 |
кто ты?
|
בבקשה לשניכם.
תבחרו את השיטה שאתם רוצים. אפשר לעשות עוד שטויות באבטחת מידע. * אלעד אתה קורא את זה שלח ה"פ [ eLad ] |
07-04-06, 22:59 | # 10 |
Permanently Banned
|
לא הבנתי איפו אני מגדיר שזה יוביל לדף שאני רוצה?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
אבטחה, מדריך למתקדמים, מדריך php |
|
|