![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
תדליקו נר .
http://www.master.zol-host.net/rem/candle.php
באתר תדליקו נר על השואה האתר יעלה במלואו בקרוב. שלחו לרשימה!! שלכם ולכל מי שאתם מכירים. אני מחפש מתכנת שישפר תמערכת נרות ויעשה תיכנות של העיצוב עדיפות לphp . כמובן בהתנדבות אני לא מרוויח כלום אז אאןי לי איך להשקיע{דומין עולמי דור מביא}. בבקשה בלי ביקורת על העיצוב והמערכת כי אני עדןי צריך מערכת וזה גם הרס תעיצוב לא קצת. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
בהצלחה
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה כיף, מחמם את הלב לראות שאתר, שהוקם מיוזמה אישית, לא מכיל פרסומות גועליות ודברים כדי להרוויח מהם כסף ופרסום. ישר כוח!
|
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יהיו פירסומות אבל פירסומת אחת בלבד שפשוט תכסה לי כי המטרה להגיע לרמה גבוה יותר לאתר ושלא יהיה אנונימי. ושרת יעלה כסף וזה בלי להרוויח כסף כי האנשים מתו ואני הנצל את זה? מה פתאום. תשלחו לכולם אני מבקש המטרה {שלא נראה לי שתהיה} עד יום השואה הבא להגיע ל6 מיליון נרות ולעשות תאתר בעוד שפות. והמתכנת זה: 4ior Last edited by חבר|78; 25-04-06 at 18:59.. |
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
משום מה המתכנת פרש אז עדין אני צריך מתכנת רק שיסדר תמערכת נרות ויקודד תעיצוב
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
פנה אלי אולי אוכל לתת לך שרת+לתכנת לך
MSNM:adminsupport@compu-fun.com ICQ:310050801 |
![]() |
# 7 |
Winner
|
אני מוכן לתכנת לך את האתר
פנה אלי פרטים בחתימה
Permanently Banned
|
תודה לכם אני הפנה אליכם בהקדם.
|
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
![]() יוזמה יפה!
כל הכבוד אחי..
Permanently Banned
|
ציטוט:
שלחו לרשימות כי המטרה גם לעשות עוד שפות שאנשםי מהעולם יפסיקו להכחיש !! 2 המתכנתים שכתבו כאן רוצים לעזור פשוט אנשים נפלאים!! כן ירבו כמוהם. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|