|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותף לפתיחת אתר ריווחי חדש.
שלום רב,
אני בקרוב מאוד פותח אתר ריווחי מאוד, אני זקוק לשותף על-מנת שיהיה זמין לפניות ועדכון שותף של האתר. תנאי קבלה: - מעל גיל 15, בבקשה גם אם יש לכם את כל שאר התנאים, אל תיפנו אליי. - בעל תקציב לפתיחת האתר (רק לשם השוואה, יש ברשותי כרגע 5 אלף שקלים שמופנים לפיתוח אתרים באינטרנט, לאו דווקא הכל ילך לאתר הזה ולכן אני זקוק שגם השותף השני ישקיע). - בעל אמביציה לקדם אתר מאפס בעל פוטנציאל ורעיון מקורי מאוד. - יעזור לי לכתוב ביוגרפיה, מכיוון שהאתר הולך להיכנס כפטנט ![]() התמורה כמובן היא שותפות מלאה באתר, הרווחים מתחלקים 50%-50%. פרטים ליצירת קשר: אור פפר-0577315319 or_pfeffer@walla.co.il -מייל איסיקיו-163055729 |
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
במידה ואתה מעוניין אשמח לקבל פרטיים אודות השירות במייל הבא:
admin@prasms.com
# 6 |
אחראי פורום
|
נחמד...
כמה דברים שאתה צריך לדעת על פטנט - ממקור מוסמך שעובד בתחום זה!. פטנט - לוקח לוועדה רק לדון בהצעה שלך סביבות ה3 שנים....סה"כ 3-5 שנים לרשימת הפטנט. הרישום עולה כסף סביבות ה3 אלף. (לא בטוח ב100%). חובה מעל גיל 18. אני אשאל את דוד שלי והוא יביא לי את האתר בו בודקים פטנטים ואז תבדוק אם הוא קיים. כמובן, ידע נרחב באנגלית - חשוב מאוד. עד כאן להיום, המשך יום נעים.
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הפטנט הוא לא לכל החיים. כעבור כ 5-3 שנים ( השנה המדויקת לא זכורה לי ) הפטנט הוא אוניברסלי כל אחד יכול להתשמש בפטנט ולישם אותו ללא שום רשות או בקשה ממך. כך שתחשב את כל ההליכים בפיתוח הפטנט. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה עולה משהו כמו 300 ש"ח אם אני לא טועה וזה חארטה בארטה, לא צריך שום ועדה ושום נעליים
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אלא הרבה יותר. יש גם הרבה הוצאות כמו כן אם רוצים לעשות את זה כמו שצריך יש לשכור עורך דין או עורך פטנטים(כן, יש דבר כזה) שייצג אותך, וכמובן שהם לא עובדים בחינם. למעוניינים בתהליך: תדריך למבקש הפטנט |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|