|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
[דרושות תרומות] קייטנת נוער לנוער ראשל"צ
קוראים יקרים,
ברצוני להכיר לכם אירוע גדול וחשוב שמתרחש מידי שנה בסניף "השחר" של ארגון הנוער צמר"ת (לשעבר "נוער לנוער"). מזה 16 שנה (החל משנת 1990) מפעיל הסניף קייטנה בת שבועיים המיועדת ל-50 ילדים בכיתות א' עד ו' אשר לא יכולים להרשות לעצמם קייטנה רגילה. לקייטנה, אשר פועלת בחסות אגף הנוער בעריית ראשון לציון מגיעים ילדים אשר חיים בקשיים שונים בין אם מדובר בבעיות כלכליות קשות, אלימות במשפחה, משפחות חד הוריות או כל משפחה המוגדרת ע"י אגף הרווחה בעריית ראשון לציון כ"אוכלוסית מצוקה". את הקייטנה מפעילים בני הנוער, חברי הסניף (בכיתות ט' עד י"ב) בהתנדבות מלאה ותוך שימוש לילדים לא רק כמדריכים אם כי גם כ"אח בוגר" לתקופת הקייטנה. הקייטנה מופעלת באמצעות תשלום סימלי המשלם כל חניך עבור השתתפותו, ופרט לכך מופעלת הקייטנה מתורמות מגופים רבים. השנה, כבכול שנה - אני פונה אליכם בבקשת עזרה להשגת תרומות לקייטנה. כל דבר יכול לתרום, כל אחד יכול לעזור - ולכן, במידה והנכם מקושרים/מכירים בצורה כלשהיא כל אדם המעוניין ויכול לתרום (גם במידה והנכם מעוניינים לתרום) חולצות/שוקולד/לחמניות/טרופיות/שוקו/כובעים/כניסות למקומות/אוטובוסים/אבטחה אשמח במידה ותפנו אלי באמצעי הקשר שאשאיר בסוף ההודעה. חשוב לציין, אין באפשרותנו לקבל תרומות כספיות כלשהן מפני שאין באפשרותנו להציג קבלה כנגד תרומות אלו - לכן, אנו מעדיפים "תרומות שוות ערך", כלומר, במידה וברצונכם לתרום סכום כלשהו, נבקשכם להעביר את התשלום ישירות לספק (כלומר, ספק החולצות/לחמניות/כניסות למקומות וכו'). ובנימה אישית, כמדריך שנתיים בקייטנה ומנהלה במשך 3 שנים נוספות, קשה לתאר את כמות האושר שנגרמת לילדים הללו באותה "פנינת אור" בחיי היום יום הקשים שלהם. כל תרומה תעזור וכל תרומה תתקבל בברכה, פניות ניתן לבצע באמצעות מייל: dannygur@gmail.com (מספר טלפון אינו מושאר כאן מחשש שישמש לצרכים אחרים) המשך ערב נעים, ותודה על ההשקעה בקריאת ההודעה, דניאל גור רכז צמר"ת סניף "השחר" ראשל"צ |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בהצלחה דניאל, מקווה שהכל ילך לך חלק.
זה נושא חשוב מאוד!
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יוזמה מבורכת דניאל, יישר כוח ובהצלחה, אני אראה מה אני אוכל לעשות בקשר לתרומות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה דניאל אבל אני בקיצוצים, בחופש אני אתחיל לעבוד ואז נתרום..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
תודה חבר'ה
![]() אגב, חשוב לציין ששנה שעברה התקבלה תרומה יפה של חברת BestServ לקייטנה, ואולי זה בדיוק המקום להגיד תודה רבה. =) |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני אשמח לתרום כאשר אני יקבל את הכסף מהעבודות בדקור....
בכל אופן דניאל, צור ותשמור איתי קשר בימים הקרובים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
בהצלחה כפרע, אם אתם צריכים משהו שקשור לעיצוב.... אתר\פליאר TALK WITH ME
# 8 |
חבר על
|
ואני חשבתי שאני היחיד בצמרת פה >.<
אבל אני בסניף השני בראשון
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקיי, קודם כל בהצלחה! אתה עושה עבודה נפלאה.
דבר שני - מהו הסכום המבוקש? שלח לי בפרטי. או שזה בשיטת "כל תרומה תתקבל בברכה" כמה כל ילד צריך לשלם אולי נתרום למספר מסויים של ילדים. =] |
![]() |
![]() |
# 10 |
נשמה של הפורום
|
כה לחי !
לפני שנתיים אני והקבוצה שלי (לשעבר בעיקרון) במד"צים הרמנו קייטנה לשבוע לילדי קריית אתא שלא יכלו להרשות לעצמם קייטנות במחירים מופקעים שלוקחים עכשיו, אלא במחיר סימלי של 10 שקל לכל ילד והקייטנה לא נפלה מאף אחת אחרת לדעתי. שיהיה בהצלחה, מי יתן ותמשיכו עם הפרוייקט הזה. זה באמת אושר אמיתי...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|