|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי ככותב טקסט
קוראים לי אלון בן 16
ואני מעוניין לעשות עבודות קופירייט לחברות ולאנשים פרטיים -בעל שפה רהוטה ורמה גבוהה -אוצר מילים גדול -חרוץ(עושה את העבודה מהר ככל האפשר וברמה הטובה ביותר) כל מי שרוצה לראות כמה דברים שרשמתי שירשום פה ואני אראה לו. מי שמעוניין: אייסיקיו 307612071 מסנג'ר bigo922@walla.com תמורה: לפי שעות עבודה או מחיר קבוע מראש Last edited by alons; 03-06-06 at 01:00.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
הנה טקסט אחד:
חברת Webitem נוסדה בספטמבר 2005 על מנת לספק פתרונות אינטרנט מהירים ומתקדמים למגזר הפרטי ולמגזר העסקי כאחד. Webitem הוקמה על ידיי שני אנשים בעלי ניסיון רב וותק בתחום ההוסטינג,כיום החברה מונה מספר רב של אנשים ותומכים. שרתי החברה ממוקמים בחוות השרתים 012 בפתח תקווה ומתוחזקים 24\7 כל זה נותן לנו את האפשרות לספק מענה טוב, מהיר ואיכותי ללקוחות החברה. אנו בחברה מתחייבים לפחות ל 99.6 .uptime Webitem מספקת שירותים רבים ומגוונים אשר נותנים לך את הדרך האידיאלית לפתיחת אתר,שירותי החברה הם: -אירוח אתרים -ריסיילרים -שרתי רדיו -שמות מתחם -בניית אתרים Webitem הינו עסק רשום אשר מספק קבלות על כל השירותים אשר הוא מספק. אנו בחברה מאמינים כי מתן הייחס החם, שירות טוב ומחירים נוחים מאפשר לנו ולכם להתקדם הלאה. זה קצת ארוך מכיוון שככה הם ביקשו. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חובבנות, שיעמום ושגיאות.
"webbitem הוקמה" = גוף שלישי "אנו בחברה מתחייבים" = גוף ראשון איפה האחידות כאן? או שאתם מדברים בגוף שלישי או בגוף ראשון. ובנוסף יש עוד שגיאות אבל אותם תמצאו לבד. עריכה: שחכתי לרשום גם שאין כאן שום תוכן שיווקי אלא סתם טקסט שכתבת וזה כל אחד יכול לעשות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
הגוף ראשון בא להגיד שזה על החברה פרטים מתי ואיך
ואחרי זה בגוף ראשון עדי להראות מה הם מציעים הרבה משתמשים בזה דבר שני לא אמור להיות כל כך תוכן שיווקי משום שזה נרשם לאודות החברה באודות החברה אתה לא צריך לגרום להם לקנות אתה צריך פשוט לספר. ותראה לי טעויות.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואיך ידעתי שעכשיו עוד מלא אנשים יצטרפו לקטע כאן |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בנוסף לכך כשכותבים טקסט לא מספיק שהוא יהיה בעל מילים "יפות", חשוב לשים דגש על התוכן ועל הרעיון שרוצים להעביר. יש אתרים שלמים שעשויים רק מטקסט ללא תמונה אחת, והתוכן שבהם והשפה המרתקת, הם שמשאירים אותי שם. התוכן שלך הוא יבש ולא מעניין. Last edited by Linero; 03-06-06 at 12:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
חבוב,
בניגוד לHOSTING שאנשים כאן חושבים שניתן לפתוח חברה רק מהכרות (טובה ככול שתהיה) עם פאנל ניהול ושבזה מסתכם "תחזוק שרת"..קופירייטינג שונה לגמרי, כי ל"תחזוק שרת" עוד אפשר להאמין (עד שזה נופל), אבל קופירייטינג? סליחה אבל אהיה בוטה, הטקסט משעמם, ללא ייתרון פרסומי על שום טקסט של שום חברה כאן, כתבת חיבור, לא משהו אחר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|