|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מבקש הצעת מחיר למערכת ניהול תוכן בלעדית.
המערכת תשמש לאתרי תדמית בלבד.
אני מעוניין לשכור מתכנת אשר יעשה לי כך: *מערכת ניהול תוכן מסודרת, בעלת פאנל נוח במיוחד המיועד לאנשים שלא מבינים במחשבים. *התקנת עיצוב שיעשה לפאנל. *הדבקת מספר גדול של עיצובים על הפאנל. *הכל בעברית נוחה *אפשרות ל: הוספת דפים,מחיקת דפים, עריכת דפים, הוספת פורום "עצים", הוספת עמוד "גלריה", רשימת תפוצה (הוספה והסרה), דף "צור קשר" בהתאמה אישית הניתן לשינוי דרך הפאנל, חבילת סמיילים שתינתן על ידי להוספת חן לעריכת האתר, אפשרות לשיחזור סיסמא דרך המייל, שינוי המייל לשיחזור הסיסמא דרך הפאנל. *ייתכן ויהיו עוד דברים, על כל דבר תקבלו תוספת בתשלום בהתאם. ועכשיו הכי, אבל הכי חשוב: מערכת זו חייבת להיות מתוכנת ע"י מתכנת בפעם הראשונה, ולהיות ייחודית לחברה designs, על המתכנת לדעת כי החברה תשתמש במערכת פעמים רבות, ללא תוספת בתשלום, ולכן אנא כללו זאת בהצעה. --- אני מעוניין לקבל הצעת מחיר על: *המערכת *הדבקת עיצוב על המערכת (כבודד) למרות שתהיה בכמויות. --- העבודה חייבת להיות מהירה ובלי שטויות, נא להראות עבודות קודמות. Last edited by taikaish; 05-06-06 at 09:34.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
דירוג מסחר: (0)
|
www.daatnet.co.il
תגיד שעידן צרור הפנה אותך תקבל הנחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|