|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר את המערכת האחרונה שבניתי+דומיין[לא מעוניין בכסף] ....[פרטים פה]
שלום,
לאחרונה בניתי את מערכת האתר www.PHP-Project.be... זו מערכת שתוכנתה כולה על ידי, ללא שום עזרים (חוץ מהעורך שנמצא בפורומים).. מה המערכת כוללת:
למה אני לא מעוניין במערכת? אני מרגיש שהשקעתי בבניה שלה יותר מדי זמן, ולאחר שעשיתי חושבים עם עצמי החלטתי שאני יצטרך לעדכן אותה בכל פעם, לנהל את הפורומים ועוד מלא דברים, שפשוט אין לי זמן אליהם... הדומיין שבא עם המערכת כתובת הדומיין היא: www.php-project.be - גם לאתר קוראים PHP-Project אבל זה לא רלוונטי כי אפשר לשנות את השם.. אני אשנה לכם את ה NS של השרתים של הדומין (מכיוון שאין באפשרותי לתת לכם את הפאנל כי יש בו עוד דומיינים שלי) קבצי המערכת לאחר שאני אסגור עסקה עם מישהו הוא יקבל את כל קבצי המערכת ואני לא יהיה חייב לו מרגע זה כלום, בכל בעיה,באג,שאלת תמיכה - אני זה לא הפיתרון.... עליכם להתמודד עם זה לבד.. כמובן שלפני שנבצע את העסקה אני אתן לכם להסתכל על המערכת והפאנל ניהול כדי לוודא שהכל בסדר... התמורה שאני מעוניין לקבל אני מעוניין לקבל רייסלר בחינם (לכל החיים - כלומר ללא תקופת הגבלה אלא אם חס וחלילה העסק שלכם נסגר) שאת המקום והתעבורה אתם תקבעו כל עוד אני מאשר כך... אני לא יפתח שום חברת איכסון עם הרייסלר אלא רק יהיו בו פרוייקטים שאני בונה... מעוניינים?? השאירו פה את ה ICQ / MSN שלכם + שאלות אלי ואני יחזור אליכם. שבוע טוב, Last edited by -roee-; 05-06-06 at 14:45.. |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בחור רציני, שעומד מאחורי מה שהוא מבטיח. יש לו גם אחסון יציב. חות מזה שאתה גם תוכל לדעת שאתה נותן את המערכת שלך לידים טובות |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|