|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צריך מתכנת מקצועי לחברת איחסון שיוצאת לדרך logic serv!!
בס"ד
אני חייב מתכנת טוב ומבין php אני יסתדר איתו כבר על מחיר והכול הכנסו והציעו את עצמכם ד"א הנה פרטי החברה.. בקרוב עיצוב+אתר חדש ודומיין .. בשם Logic-serv.net חברתנו מוכרת שרתי רדיו שרתי איחסון שרתי משחק ריסליריים מיני יייעודים ועוד... שרת רדיו במחירים מוטרפים כולל תוספות בלעדיות רק אצלנו!! שרת רדיו 100 מאזינים 15 ש"ח תוספת 10 ש"ח מערכת דשים+מערכת מי בשידור שרת רדיו 200 מאזינים 25 ש"ח תוספת 10 ש"ח מערכת דשים+מערכת מי בשידור שרת רדיו 500 מאזינים 35 ש"ח תוספת 10 ש"ח מערכת דשים+מערכת מי בשידור 2 מערכות הנ"ל מתורגמות לעברית מלאה!! כולל תמיכה של 24 שעות! כול השרתים הנ"ל באיכות של 96 kb שיהיה לכולם המשך יום נעים כמו כן ניתן ליצור חבילה מותאמת אישית..! בתודה צחי אוחיון מנכ"ל החברה 0525819366 איסיקיו 230569889 |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מחק את כל הפרטים שקשורים למחירים.
אחרת תקבל אזהרה.
# 3 |
חבר מתקדם
|
זאת הודעה לפורום בקשות ...
וגם אסור להגיד מחירים וגם אני לא מבין מה ההודעה הזאת פירסום לחברת איחסון שלא עובדת הרי לא רצית מתכנת אז מה הקשר המחירים של הרדיו שלך זה מוזר :|
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני מחפש מתכנת!
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הבנתי אתה רוצה שכל האתר יהיה עם ניהול?...או שאתה רוצה קידוד?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא שמתי לב למחירים שמה סליחה מצטער מראש כי פירסמתי באיזה מקום והייתי בטוח שזאת ההודעה שרציתי עשיתי הדבק מצטער מראש
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מערכת ניהול לרדיו
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעע , אתה לא יודע מזה פורום? לא עושים דאבלים =\
במילה אחת, נאב.. סליחה על הביטוי..! |
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
צור קשר
פרטים בחתימה
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם תרצה קידוד/תיכנות מקצועי לאתר החברה צור קשר.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|