![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מה דעתכם על המפרט הבא
אני עומד לקנות מחשב :]
חשבתי על ההצעה הבאה: p4 3.4 2m lga775 1 gb זכרון דיסק קשיח 160 gb w-d לוח אם asus מארז midi atx צורב dvd כונן דיסקטים ספק כוח כרטיס קול 5.1 ערוצים כרטיס מסך nvidia fx 6600 256 mb רמקולים מקלדת ועכבר כמובן מסך דק 17 איינטש' יש משהוא לשפר/להחליף?
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מה סוג הזכרונות?
מעבד תחליף לAMD כנ"ל גם לוח שיתאים לAMD. כרטיס מסך עדיף לך מהסדרה של 7XXX. בסה"כ לא חושב שצריך להחליף עוד משו ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי תתן פרטים?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
סתם מחשב דפוק, זרוק אותו ובוא תקנה מימני חדש
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הצעה שהכנתי קודם...
ואני לוקח בחשבון שאתה מתכנן להוציא משהו בכיוון ה-8K לוח אם: DFI INFINITY NF4 SLI NF4 ULTRA 2000 PCIX 16 Gigabit Lan Dual Channel DDR Socket 939, SATA, 1394, Sound, RAID נכון זה לא LAN PARTY אבל עושה את העבודה מעבד AMD : Athlon 64 3500 939 VENICE STEP E6 2000 + THERMALTAKE TR2 cooler for AMD K8 64-BIT COOPER BASE כוננים קשיחים: Western Digital 160Gb SATA II Western Digital 160Gb SATA II בתצורת RAID לביצועים מטורפים כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6800GS 256Mb SLI DDR III Retail צורב DVD: NEC x 16 DUAL LAYER (+DVD-RAM) BLACK מארז + ספק כח: Case Bond II + Hipro Power Supply 24 pin + SATA PFC מסך: ACER 19" LCD TFT 300 CD/M^2 700 BRIGHT רחב או רגיל אחריות לרוב רכיבי המחשב 3 שנים מלבד צורב שנתיים וספק כח שנה מחיר עבור כל המערכת כולל הרכבה וציוד הקיפי 7580 כולל מע"מ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
kreamer, מכירת מחשבים זה עסק תחרותי ואתה בכלל לא זול...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מתחרה על שירות, אתה יודע מה זה שירות?
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אצלי הלקוחות מקום ראשון! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה מה אפשר לעשות ב7.5K .. ותגיד לי אתה איזה הצעה יותר טובה. ( ד"א לא ראיתי בהצעה שלך זכרונות ) http://img290.imageshack.us/img290/397/mifert9qq.jpg ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |