|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
פותח פורטל גראפיקה.. כנסו בבקשה
שמעו החלטתי לפתוח פורטל גראפיקה משו ממש רציני בסגנון graphics world.
יש לי אחסון על שרת פרטי + עוד השבוע כנראה אני יזמין דומיין, האתר יפעל על מערכת הבניוקר משולב עם הפורום IPB עכשיו מה שכרגע אני צריך הוא אנשי צוות שיעבדו אני כרגע לבד אני צריך אחד איתי שידע לתכנת את המערכת וכמובן לעצב. לגבי עיצוב אני יבקש עבודות שלו. וכמובן מי שבא לא רק חייב לדעת לעצב אלא גם לתכנת רק מעצבים אני לא יקבל. לא חייב לדעת לתכנת ממש על רמה אלא כאלו שיודעים להתקין מודים וכו'.. יודעם לתקן בעיות קטנות ומבינים בסביבת מערכות IPB ו הבניוקר אני צריך עוד אחד איתי או מקסימום 2. וגם אם תוכלו להציע לי שמות לאתר. תודה. =) פרטים ליצירת קשר: (לא להשתמש באלו שבחתימה) icq: 274166825 Email: itai_malka@walla.co.il |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
למה HEBNUKER? אני במקומך היתי מחפש אנשים שמבינים בבנית אתר ולא אנשים שמבינים איך ללחוץ על הוסף כתבה או הוסף הורדה... בHEBNUKER יש שם מלא פונקציות מיותרות לדעתי ואתם סתם תבזבזו משאבי שרת כי היא לוקחת המון!
אני בכיף היתי מצטרף אילו זה היה אתר שלא פועל על HEBNUKER...טוב חבל....שיהיה לך בהצלחה. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
שמע אם אתה ממש רוצה להצטרף אז צור קשר ונראה מה עושים..
ולגבי השרת מה אכפת לך אני מביא את השרת.. ואני לא מחפש אנשים שיועדים ללחוץ על כפתור אני באמת מחפש אנשים שקודם יודעים לעצב ולתכנת ולהבין בסביבת HTML ו PHP ושיש להם זמן ללחוץ על הכפתור.. =) ואם אפשר גם הצעות לשם.. תודה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|