|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
Adsense Network + עברית = צרות?
אני מפרסם ב Google Adsense בתשלום. בתור לקוח שלהם כמה שנים טובות, אני חייב לציין אותם לטובה. מערכת מאד משוכללת, ניתוח סטטיסטי חזק, ויכולת שליטה מלאה.
לרוב אני מפרסם בגוגל עצמו, והחלטתי לפני כמה זמן לנסות לפרסם ב Adsense Network - כלומר במודעות שמופיעות ב"סתם אתרים" מרשת גוגל. ומה רבה הייתה האכזבה ![]() בכל מקרה, אני עם הסיפור הזה גמרתי, אבל רק שידעו בעלי האתרים החכמים שחושבים שהם דופקים את המערכת אם הם מרמים תוכניות פרסום על-ידי הקלקות כוזבות או בקשות מהגולשים להקליק - אתם עכברים שאוכלים את הספינה שבה הם שטים. כשהספינה תטבע - גם העכברים יטבעו. ולמה הכוונה? הכוונה היא שמפרסמים יגיעו למסקנה שהפרסום באתרי גוגל בעברית לא כדאי, ויעדיפו להדיר רגליהם מהשירות. או יתלוננו לגוגל על האחוזים התמוהים. והתוצאה: גם אתם תיפגעו, אבל ייפגעו כל בעלי האתרים שמשקיעים ויוצרים תוכן איכותי ולא מנסים "לתחמן" את המערכת. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חבל מאוד שאנשים עושים את זה.
דווקה זה היה נראה שאפשר לקבל הרבה פרסום בצורה הזאת. רותם.
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
זה ידוע שעושים את זה, לצערנו.
בגלל זה אני מפרסם אך ורק בגוגל, שקלתי גם לפרסם באתרים שמציגים אבל הגעתי למסקנה לבד. בכל מקרה, תודה על האזהרה
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא חושב שזה רק באתרים "עבריים", יש הרבה מאוד אתרים בחול, באנגלית, שמבקשים מאנשים ללחוץ על פרסומות...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה רק הישראלים עושים.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
דיי עם ה-"רק ישראליים עושים" ...
כולם עושים . |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
כשרואים אפשרות ל"כסף קל", כלומר אומרים לדודה ולכל החבר'ה ב ICQ להקליק על הפרסומת ובסוף החודש מקבלים צ'ק שמן מהם אז אני לא רואה סיבה שמישהו יפסיק את זה. אתה יודע, סוס מנצח לא מחליפים. אז בסדר, יעלו עלי שרימיתי, בקטנה. עוד יומיים נפתח חשבון על אחותי ונעשה עוד 100$ (כסף ממש קל אם יורשה לי לציין) עד ששוב יסגרו לי את החשבון..
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|