|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[קונה]15 דומיינים[קונה]
שלום,
שמי גיא, מנהל עסק FreshServ. רציתי להתעניין בחבילת דומיינים. מוזמן מ-ipower בלבד!. כולל פאנל. נרשם על שמי. מוזמן עד שעה מהרגע שאמרתי (אני משלם לכמה מראש). מעוניין בהצעת מחיר ל15 דומיינים, כמו כן אני יודע מה המחיר עלות לכן אני לא מעוניין שתוסיפו לכל דומיין 5 ש"ח בשבילכם...כמות = מחיר יותר זול. חשוב לציין, לאחר 15 הדומיינים הללו אם הכל יהיה בסדר אני מזמין עוד 25 דומיינים. אציין - צריך "שישאר במלאי" הכוונה, אני מזמין נגיד 2 דומיינים אז נשארים לי עוד 13 במלאי ואזמין מתי שארצה עוד ו/או אחדש קיים. הצעות - פה וגם למייל admin@freshserv.net המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 2 |
חבר פורום
|
אז מה אתה רוצה שלא נרוויח ?
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
תחשוב, נגיד תקח עוד 2 ש"ח לכל דומיין... 2*15 = 30 ש"ח. לאחר מכן 2*25 = 50 ש"ח. סה"כ 80 ש"ח. ואם הכל יהיה טוב, אני אמשיך להזמין ככה בכמויות... מצטער להגיד לך אבל אני לא מעוניין שיעשו עלי רווח של 5 ש"ח פר דומיין כמו שעושים לכולם...אני קונה בכמויות וגם לקוח שאם הכל אצלו טוב ישאר הרבה זמן, הרבה יכולים להעיד על כך. המשך יום נעים ושבוע טוב.
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
לא שווה מאמץ בשביל 2 ש"ח מסכנים לכל דומיין ,
וגם אם זה 80 ש"ח זה 40 פעם להזמין , אתה חושב שמישהו יקדיש כל כך הרבה זמן בשביל 2 ש"ח ריווח על כל דומיין ? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שתהיה לך בהצלחה אבל אני לא חושב ששווה לאותו אדם לעשות את זה אולי אם תגיד איזה 10 שקל על דומיין רווח בשבילו זה שווה לו . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|