![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[point-serv] בעיצוב חדש
point-serv גאה להצג את העיצוב החדש עקב הביקורות הלא נעימות על העיצוב הקודם שלה.אתר נמצא בשלבי בנייה אבקש לרשום תגובות רק על העיצוב בלבד!ויום טוב מנכ''ל פוינט סרב.
www.point-serv.com |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גניבה של העיצוב של Opacity ><
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
חוץ מהעובדה שהקידוד מזוויע, זה חמוד מאוד, רק חבל שהמקום שבו נכנס הטקסט כל כך קטן ושיש IFRAME.
העיצוב יפה אבל הוא ממש ממש ממש לא נוח. זה פשוט מזוויע שהעיצוב לא נמתך. פעם הבאה אל תיתן למעצב לקודד לך את העיצוב. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
העיצוב עצמו נחמד, הקידוד אני לא אגיד על הפנים כי זה יותר מדיי קשה, אבל הלשון המעטה הוא לא ממש טוב..
בכל מקרה אם אתה רוצה שייקחו אותך ברצינות אז תתחיל לעבוד ברצינות וזה מתחיל מהפרטים הכי "קטנים" שנקראים: עיצוב מקצועי ולא עיצוב שנקנה ב-15 שקל או אני לא יודע כמה, תיקח מתכנת טוב (מקודד), תתחיל להשקיע קצת יותר ואני בטוח שתראה תוצאות.. בהצלחה!
# 8 |
Permanently Banned
|
שלום דביר,העיצוב הזה ממש יפה והוא לא גנוב לדעתי זה עיצוב מקצועי בלי המון רעש בעיצוב
שיהיה לך בהצלחה ממש עיצוב יפה ! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|