|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
דרוש מעצב תלת מימד לעבודה דחופה אין בעיית רישיון
שלום,
דרוש מעצב תלת מימד ברמה גבוהה מאוד יש תקציב שיספיק. במידה ואין לכם רישיון לתוכנה ארכוש אותה והעבודה תתבצע במשרד בלבד. אשמח לקבל עבודות קודמות. הנושא דחוף לי מאוד לקבלת הצעת מחיר מהטובים ביותר שאוכל למצוא. אני לא מתפשר על מחיר נמוך אלא על פי עבודות קודמות בלבד. זה ייראה כמו כלבו לדוגמא חצי חינם וכד'. ליצירת קשר בלבד : 0505232749-מאור. ניתן לשלוח עבודות קודמות לאימייל : maordavidov@gmail.com תציעו את עצמכם בטלפון כך שאראה שאתם באמת רציניים. לאחר מכן נעבור לתוכנות מסרים וemail וכו'. להכין עבודות קודמות ומידע על עצמכם כגון כמה זמן אתם מתעסקים בזה- יישלח לאימייל לאחר הטלפון. *לאחר סיום העבודה במידה ובאמת תרשימו אותי לא רק שתקבלו את הכסף אצ'פר אתכם בכך שתקבלו את הרישיון לאותה תוכנה.(אני לא צריך אותה זה רק לעבודה על האתר הזה ואתם תוכלו לעצב אותו מחדש בעתיד בדרך חוקית כאשר יהיה לכם רישיון והכל). בברכה, מאור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד מאור,
מומלץ מאוד אחלה בן אדם. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לעיצוב האתר. בכיף יקבלו את הרישיון ממני באמת זו לא הבעיה מה שאני צריך זה את המעצב. מה שכן הוא יעבוד איתי קבוע במחירון נוח(אחרי הכל בזכותי הוא קיבל את החוקיות לא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה בטוח שאתה יכול לספק מה שאתה אומר? רשיון לתכנות 3D מתחיל מ3000$
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() תן לי להתעסק בתשלומים של המערכת ושל אותו מעצב אני צריך מעצב כרגע ולא שתבדקו לי ת'כיס. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בא לך שאני יעצב ואתה תיתן לי את התוכנה Adobe Photoshop CS ME?
![]() חח וואלה אחי אני אומר מי שיקח את העבודה ירוויח הרבה, גם לעבוד עם בן אדם טוב גם התוכנה וגם העבודה... אז שיהיה לך בהצלחה בחיפוש ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() עדיין צריך כמה הצעות קיבלתי מפורום אחר כמה הצעות ועדיין מעוניין לקבל כמה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|