![]() |
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שלום איליה,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין עולמי הספקית גודדי הדומיינים הבאים (com/org/net/org/info/us) ב 60 ₪ לשנה או120 ₪ לשנתיים. המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: בוריס: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד: 052-5362821 מני: נייד:054-6450344 איסקיו:232844436 מסנג'ר:meni_s2004@walla.co.il מתן: ICQ: 309330595 Email: Sales@style-host.net * המחירים כולל מע"מ. *סטייל-הוסט רשומה במס' ופועלת כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק (בנק הפועלים). *הלקוח מקבל חשבונית מס/קבלה. המשך יום נעים, בוריס. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הספקית iPower.com (מוזמן משם) הדומיין לזמן שנדרש אתה אומר לי אני מזמין אותו ברגע קבלת התשלום. אם אתה מעוניין צור עימי קשר אני לא לוקח עמלות יותר מדיי גדולות. מה שכן התמיכה שלך תהיה מiPower ישירות, תמיכה ראשונית ממני. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
נשמח לספק עבורך:
*דומין לשנתיים *המחיר כולל תמיכה! *נרשם על שמך. *פאנל ניהול *ספקית : Ipower וכל זה במחיר מצחיק של 45 ש"ח לשנה. 90 לשנתיים. העסק רשום כעוסק מורשה ומנפיק חשבוניות מס/קבלות ללקוחותיו. אתר החברה: www..net תמיכה העסק מספק תמיכה ב24 שעות ביממה (בימי החופש) ו 12 שעות בימים הרגילים בתוכנות המסרים,באימייל ובמספר מוקדים טלפוניים. תשלום העסק מקבל דרך דואר רשום והעברה (על אחריותכם המלאה) / הפקדה בנקאית \ כרטיס אשראי. יצירת קשר ICQ : 992454 MSN : Rothem@gmail.com] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|