![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
שלום, מעוניין באתר.
שלום,
אני חושב שהנושא מתאים לפה, אם לא אבקש להעביר מבלי להביא אזהרה. אני מעוניין באתר אשר מציג את כל שילובי הצבעיים. לדוגמא - אדום + לבן = ורוד. וכדומה אם אפשר שיהיה בעברית - הרבה יותר טוב. כן, לדוגמא שיתנו אפשרות נגיד אילו צבעים לשלב בשביל לקבל צבע מתכת וכדומה... תודה לעוזרים.
# 2 |
חבר פורום
|
לא הבנתי אותך, אתה מתכוון לאתר שנותן לך את מספרי הצבעים כדי לקבל את
הצבע המבוקש?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא קיים דבר כזה מבחינת אלגוריתם
הדרך היחידה שאפשרית היא על-ידי יצירת מאגר נתונים ידנית שיכיל את כל השילובים האפשרים. זה מה שעושים למשל בחנויות כמו הום סנטר, תוכנות שאומרות להם איך להגיע לצבעים מסוימים על ידי שילוב של אחרים ובאיזה כמות, הכל ידני, שום דבר לא אוטומטי.
# 4 |
Permanently Banned
|
הוא צריך מערכת כזאת
שבוחרים 2 צבעים וזה מביא לך את מה שיוצע מזה.. צור קשר באייסייקיו 228369 זה מערכת ועיצוב.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
שאלתי היא - אין אתר כזה?
לא צריך שיהיו כל שילובי הצבעים האפשריים אלא רק כמה.... תודה לעוזרים (לצורך העניין - זה לסבא שלי שמתחיל לצייר).
# 6 |
הוסטסניון
|
אני זוכר שהראו בפורום פעם אתר שבוחרים צבע וזה מראה שילובי צבעים איתו.. אני יריץ חיפוש ואבדוק אם זה עדיין קיים פה..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מתכוון לזה: http://www.colormatch.dk
אבל זה לא מה שהוא ביקש
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|