|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
צריך עזרה בקוד די פשוט
אני צריך שמישהו ייצור לי קוד פשוט HTML או PHP
צריך ש.... יהיה שורה לקבל נתונים +כפתור מתחת כאשר ילחצו על הכפתור התוכן שהיה בשורה ישלח לקובץ(TXT/PHP) אבל שלא תהיה גישה למי שלוחץ על הכפתור לראות לאן המידע נשלח... אני צריך שיהיה אפשרות לקובץ שמקבל את הנתונים לקבל הרבה נתונים וכל נתון יהיה בשורה דוגמא http://php..com/ ושלוחצים על "פה" זה ישלח נתונים לקובץ תודה למי שעוזר |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם הבנתי נכון אתה רוצה שיהיה טופס שישלח למקום מסויים ויקבל נתונים..?
אמ אז ככה.. HTML קוד:
<form action="form.php" method="post"> <input type="text" name="text1" value=""> <input type="text" name="text2" value=""> <input type="submit" value="submit"> </form> PHP קוד:
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תלמד על טפסים זה לא קשה..
לא נראה לי שמישהו יביא לך פה קוד מוכן.. עריכה: או שכן.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הטופס ב HTML : HTML קוד:
<form action="form.php" method="post"> <input type="text" name="text1" value=""> <input type="submit" value="submit"> </form> PHP קוד:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
"צור קובץ file.txt ותן הרשאות 0777"...
למה ליצור קובץ בשם file.txt ? אם הקובץ לא אינו קיים, הוא יווצר. |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה : קוד:
Warning: fopen(file.txt): failed to open stream: No such file or directory Last edited by amirs_5; 29-07-06 at 22:12.. |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
"המידע החדש דורס את המידע הקודם שהיה בקובץ TXT"
נכון , אתה צריך ללמוד על הפונקציות fopen fread , fwrite "ואם אפשר שאחרי שלוחצים אישור שלא יעביר אותי לקובץ PHP אלא פשוט ירשום לי באותו עמוד HTML הפעולה בוצעה" אפשר לעשות את כל הקוד בעמוד אחד, 5 דקות אני יערוך ויתן לך הסברים. עריכה: form.php PHP קוד:
![]() ואקסטזה הקוד רשום מעליך. Last edited by amirs_5; 29-07-06 at 22:59.. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
הקובץ לא יווצר לבד בקובץ שלך כי עשית בפונקציה fopen:
r+. r+ לא נועד לזה. בשביל שהקובץ יווצר לבד משתמשים בw+ או בa+ (להוספה ולא לשיכתוב). http://www.php.net/manual/en/function.fopen.php |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואללה לא ידעתי אחי.. ונריה בשביל שזה ירד שורה כל פעם תרשום במקום השורה הזאתי תחפש אותה ותחליף בזה.. PHP קוד:
ובקשר לשיטה שלי , אני לא ממליץ על מה שרשמתי חח.. אני בד"כ לא מתעסק אם קבצים, אבל תאורתית אם הקובץ ישקול חצי מגה בית , אז הוא יצטרך לקרוא אותו ואז לכתוב עליו שוב זה יקח המון זמן .. אז אם למישהו שי שיטה יותר טובה יכול להציע .. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|