![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קונה פלאפון,משדרג יותר נכון.
אוקיי אז יש לי את הSK TV SLIDER עכשיו אני רוצה להחליף ל samsung 770.
מה אתם אומרים? או על איזה פלאפון אחר אתם ממליצים לי ? רק בחברת פלאפון!. לינק לפרטים על המכשיר: http://www.pelephone.co.il/itemDetai...tId=27&fId=128 תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מוטורולה E815 פלאפון מעולה! אחלה מצלמה, נגן MP3! פלאפון מעולה בעל כל הפונקציות הכי חדשניות!
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש לך אחלה סלולארי .
אתה סתם מבזבז כספים . |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ממממ שיש חינם למה לא ?:P אביעד..
אממ אני אבדוק את המוטורולה..תודה. עריכה: מסיקור ראשוני הוא נראה אחלה בגלל הנגן,שאותו אני באמת מעריך בפלאפונים שיש בהם MP3. אך שאר הפונקציות במכשיר תואמות ולסאמסונג יש עליונות בכמה פונקציות. מבחינת מראה גם,הסאמסונג נראה הרבה יותר טוב (חללית שכזו). ועוד משהו,אני צריך לברר אם יש בסאמסונג ספיקר,ואז..זה בכלל עולם אחר. Last edited by pReDaToR.; 14-08-06 at 00:47.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
יש לך אחלה פלאפון...sk multi slider או sk 7400 אם זה מה שיש לך, ממליץ לך לא להחליף...יש לי אותו קרוב לחודש ואני נהנה ממנו והוא שקסי לאללה!
# 6 |
Permanently Banned
|
בסמסונג הזה יש ספיקר יש בו רק חסרון אחד גדול...אפשר לדבר בו רק 4 שעות ואז נגמרת הסוללה...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
קח לצומת ליבך,
פלאפון ביטלו כמה וכמה פונקציות ב770, אי אפשר להציב mp3 כצלצול, ולמיטב ידעתי, אי אפשר בכלל להעביר שירים מהמחשב למכשיר, כי פלאפון חסמה את האפשרות הזו ע"מ שתרכוש את הצלצול מהאתר.
# 8 |
Permanently Banned
|
לפי מה שכתוב באתר ניתן להעביר שירים מהמחשב..אבל אם אתה אומר..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
# 10 |
Permanently Banned
|
אם המצב אכן כך הם צריכים להתבייש....למרות שבאתר שלהם כתוב אחרת:
http://www.pelephone.co.il/itemDetai...tId=27&fId=128 "נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר." "קישוריות Bluetooth." אבל כמו שאמרתי יכול להיות שהם הגבילו את יכולות המכשיר ולפי התגובות (באתר שציינת) זה באמת כך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|