|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש אדם אחד מוכשר ביותר לעבודה פרטים בפנים.
ערב טוב,
אני נציג מטעם אופנת בגדים אשר מחפשת כישרונות צעירים בעיצוב בגדים. אני מחפש אדם אחד בודד אשר יוכל לעצב חולצות מכופתרות לנוער. אתם בטח שואלים את עצמכם "למה לעזזל הוא חושב שהוא יימצא פה בנאדם כזה ולא הולך לאדם שלמד את המקצוע?". אז פשוט ולעיניין - היום הנוער יכול להחזיק את השוק המסחרי הרבה יותר טוב מכיוון שרוב שוק הביגוד זה נוער. מידות וכל זה אתם לא צריכים לדעת רק להביא את הדגם איך הוא ייראה. את הבד אתם אומרים איזה בד הוא אמור להיות לדוגמא : משובץ פסים וכד', ואנו נוציא דוגמאות בדים ואתם תבחרו את הבד המתאים ביותר לדגם כמובן במידה ויהיה מקובל על החברה הבד יהיה בדגם. בכל מקרה מה שחשוב פה זה העיצוב. זה יוצא בסביבות ה2 3 דגמים בחודש. העבודה היא פר תשלום על כל דגם אשר אתם מוציאים. כל דוגמא אתם מקבלים כסף, כמובן שהעבודה תהיה עם חוזה מסודר בלבד בין הבעלים של החברה למעצב. אשמח לקבל הצעות לאימייל, ובמידה ותוכלו לצרף איזה דוגמאות של משהו שעשיתם יהיה מעולה במידה ולא צריך לראות כיצד לבחון אתכם. האימייל : dyfashion@wisetp.co.il. בברכה, מאור. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
מאור צור קשר...יש לי ידידה שבטח תוכל לעשות את העבודה.
# 10 |
הוסטסניון
|
דבר איתי במסנג'ר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|