|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
נראה לכם שיש עתיד לאפל בארץ?
בארה"ב אפל השתלטו כמעט על כל מקום אפשרי,
מחשבים בייתיים, מחשבים ניידים, מחשבים במוסדות, שרתים, חברות עריכה, חברות פרסום ושאר הירקות. אם יוצא לכם לטוס לארה"ב תכנסו לחנות מחשבים שימו לב שהיא מחולקת ל-2 אפל ו-PC, כל משחק, כל תוכנה, כל ישום מיוצר לשני הגורמים.. לעומת זאת איפה הלינוקס? בישראל אפל השתלטה כבר על הנגנים הניידים למגזר הגבוהה, לא נראה לי שתמצאו בארץ מישהו שלא יודע מה זה iPOD. אז השאלה שלי היא כזאת, יש לאפל עתיד בארץ? לפי דעתי כשתקופת השפל של הווארז תגיע ויפתחו שיטות שלא יהיה אפשר לפרוץ חנויות המחשבים יתפצלו ל-2, אפל ו-PC.. זה יקרה? אני כבר שנים רוצה להביא לי נייד של אפל, נוטבוק.. אבל אני לא מבין למה (: ![]()
![]() Last edited by yaiRy; 23-08-06 at 21:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
לא יקרה, הישראלים לא תמימים כמו האמריקאים.
ישראלי רוצה את מיטב התמורה לכסף שלו ואפל זה מינימום תמורה-מקסימום כסף. הiPod הוא בדיחה מהלכת בכל תחום מלבד התחום האופנתי והסטטוס. כל מכשיר מחברה מתחרה מנצח אותו בכל תחום. מחשב נייד של Apple עולה יותר ממחשב נייד של AlienWare ! והוא מחשב מוגבל, ברמה טכנולוגית נמוכה ותמיכה מועטת במרבית הדברים. כל דבר של אפל הוא רק של אפל. הכל, אין גיוון, אין בחירה ואין יכולות כי אין מתחרים. לעומת זאת בPC אפשר להתקין Mac OS, Linux, Windows ואפילו את שלושתם ביחד ויש לך בחירה מלאה ותחרות שגורמת להורדת מחירים. Apple ישארו בארץ למעצבים בלבד (עשירים... כי היתרון הפל למזערי כל כך...). היחידים שיהיה להם Apple הם אנשים שכל מה שחשוב להם הוא סטטוס. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
|
ציטוט:
כשאתה קונה מחשב אפל אתה מקבל מחשב שנבנה ונבחן ע"י אפל. זאת אומרת שהכל בו מותאם אולי יחסית ל-PC זה נראה מינימום חומרה אבל באפל זה מקסימום ומעבר. תעבוד פעם עם MacOS/X תכנס ליישום אין Waiting time, אין כזה דבר Loading.. אתה מכניס DVD והוא עולה, אתה נכנס ליישום והוא עולה, אתה מפעיל תוכנה והיא עובדת. כנ"ל במשחקים מקסימום גרפיקה מינימום זמן תגובה. לא פלא שהם גם שולטים על תחום עריכת סרטים, עיצוב וכו' - פרוססים ששוקלים ה-מ-ו-ן! (דר"א בארה"ב המחירים די שווים בין פיסי למאק)
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
(דר"א בארה"ב המחירים די שווים בין פיסי למאק)
ענית על התשובה , אני אישית ראיתי מאק , התלהבתי מאוד . אבל ששמעתי את המחיר , עף לי המוח . וגם אם תראה בארצות אחרות שאתה מסתובב ברחוב אתה יכול לראות שיש חנויות של אפל , שזה דבר מקדם לדעתי וגם בארץ אין בכלל אפל בחנויות חוץ מאייפוד
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
הדגמים החדישים (כמו הMacBook שיאיר הציג), מציגים מעבד Intel מן השורה.
כלומר הבדלי החומרה אשר מנעו התקנה של מערכת Windows (כבר לפני מערכות Linux היו ניתנות להתקנה) נעלמו. מעבר לכך, Apple שיחררה ישום אשר מאפשר התקנה קלה של מערכת Windows (יחד עם תמיכה מסוימת בדרייברים)! בניגוד להתקנה הבעיתית של מערכת Mac OS על מחשב PC (גרסא פרוצה, איטית וחסרת תמיכה שהיא בדרייברים). מחשבי Apple הקיימים מאפשרים עבודה סטנדרטית על Windows ואפילו משחקים, כלומר מחשבים אלו יכולים לתפקד לשימוש כללי. כמובן שתמיכת הדרייברים כרגע יעילה יותר בחומרת PC סטנדרטית, לכן למחשב אשר מיועד למשחקים עדיף PC. |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
לא אין עתיד..
הרוב מעדיפים להשאר בPC |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני אישית מעדיך PC
הרבה יותר קל לתיקון... הרבה יותר קל לעיצוב... אז אני אחכה זמן המתנה של שניה או שניים, אני לא מעצב כבד ואני לא עורך סרטים כבד, לכן אני לא מוגבל בזמן שהמאית של השניה הזאת ייגרמו לי להשקיע פי 2 ממה שאני משקיע על PC ולקבל תמורה שלא תכננתי לקבל.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
את האמת שהרבה יותר קל לעצב ב-Mac וגם הוא לא מתקלקל, יחסית ל-PC (ועובדה שקיימים מחשבים שנת 2000 של מאק שעדיין רצים ורצים טוב לעומת פיסי משנת 2000 ששווה היום קקי). אם רמת השימוש במאק תיהיה גבוהה בארץ המחיר ירד.
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אישית,MAC יותר טובים
בעיצוב,אין מה להשוות בכלל.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא התכוונתי לעצב ב-PC או ב-MAC
התכוונתי לעצב את ה-PC או את ה-MAC לדרישות שלך, לעצב את החומרה... אם תרצה לשדרג כרטיס מסך אתה קונה חדשה וזהו, ב-MAC אתה לא מיכול לעשות את זה... ההבדל בין PC שנת 2000 ל-MAC שנת 2000 הוא שPC שנת 2000 אפשר לשרדג, מק לא... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|