![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
פרסומות גוגל באתר
שלום.
אני מעוניין לקבל יותר מידע על הצבת פרסומות גוגל באתרים בשפה העברית. הבנתי שישנה אפשרות לשנות את קידוד האתר לקידוד גלובאלי (UTF-8) ואז גוגל יאשר אותי. האם זה נכון? כמו כן לגבי צורת התשלום קראתי שהפקדת הצ'אק בבנק עולה עמלה גבוהה (עד 15$). אין דרך לחמוק מזה? אשמח לקבל יותר מידע והמלצות לגבי רשתות פרסום אחרות המועדפות על שירותי גוגל. תודה רבה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם אתה רוצה לשים רק את החיפוש לא צריך להפוך ל UTF
אם אתה רוצה לשים פירסומות כן צריך איך עושים את זה? אם יש לך HTML אז תוסיף ב HEAD את הקוד הבא <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> ושאתה שומר את הדף יש לך אפשרויות למטה (שמור דרך ה notepad) למטה יש לכם אפשרויות של encoding שם תבחר ב UTF-8 זהו הדף שלך ב UTF מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה קורה אבל עם האתר לשך לא בנוי בHTML אלא בPHP.. אמממ קח לדוגמא את IPB או VBULLETIN? מה אז כותבים ואיפה? תודה! |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
גם במערכות אינטרנטיות מוכנות יש קידוד שאפשר לשנותו. במערכת של Invision אני בטוח, כי התעסקתי איתה מספר פעמים בעבר.
![]() |
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אבל מה הקשר ל"צין תמורה". הבן אדם בסך הכל מבקש עזרה. מה רצית שהוא יישלם לך גם על זה?! תיהיה פחות רודף בצע ותלמד גם לעזור ללא שום תמורה. אם אתה חושב שאתה לא מסוגל אז פשוט מאוד - אל תגיב. msw, שמתי לב שנריה עזר לך. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |