|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עזרה עם קניית מחשב חדש - מפרט
היי , בימים אלו אני קונה מחשב חדש
כי הישן כבר חצי מת הרכבתי לי מפרט ![]() http://img177.imageshack.us/img177/9189/compxc7.gif מה דעתכם עליו?אני לא ממש מבין בנושא הוא יריץ לי טוב משחקים שאני ישים ? הוא יהיה חזק? אם לא אשמח אם תרכיבו לי מפרט בתקציב של 4,800 תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
חחחח כל הכבוד !! איך תפעיל את המחשב תחזיר את החלקים בידיים ?
לא שמתה מארז |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שכחתי .. אני ישים אבל איך המפרט??
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מפרט ממש לא טוב..
לוח אם חלש, כרטיס מסך לא טוב - איתו לא תפעיל "משחקים כבדים". הדבר היחיד שטוב זה המעבד, לא רע. חוץ מזה, ששכחת להוסיף מארז, וסתם שמת מאוורר אפילו שאין צורך. ולמה אתה קונה כונן אם אתה קונה צורב? עם המארז המחשב יגיע ל-5000 ש"ח. ציון כללי: מפרט חלש מאוד ולא מנוצל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב אמרתי לכם אני לא מבין בזה בגרוש
מה דעתך להרכיב לי מפרט ב5,000 שיעלה משחקים תוכנות עיצוב כבדות בלי מסך כמובן .. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ניצלתי כמו שצריך כל חלק. המפרט: ![]() אני אסביר קצת.. יש לך מעבד של אינטל מהסידרה החדישה ביותר, מעבד טוב מאוד ובעל יכולות גבוהות. יש לך לוח אם גם טוב, שתומך בתדר 800 DDR II. יש לך 2 זיכרונות (שזה ביחד 1GB) בתדר 800 DDR II. כרטיס מסך בסדר, שיפעיל לך את רוב המשחקים אבל לא בהגדרות המקסימליות. דיסק קשיח נהדר מאוד, מהיר 7200RPM עם 16 מגה בייט מטמון. מארז פשוט ונחמד. ספק כוח שיספק את הסחורה כמו שצריך. הערה: הדבר היחיד שהוא לא תותח במפרט זה הכרטיס מסך, אבל למרות זאת הוא מצויין ויפעיל לך הרבה משחקים. אבל הוא לא מהכרטיסים החדישים. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תשמע , אני צריך רק 160גיגה דיסק קשיח גם בזה אני לא משתמש כ"כ
תנסה להתאים את זה גם למחיר עד 4,800 ונתתי דגש על הכרטיס מסך כי אני רוצה להפעי ל משחקים |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תשמע, יצא עם חריגה של 200 ש"ח, אבל מפרט מצויין, כרטיס מסך ממש ממש טוב.
Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB TwinMOS Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black RockeTeer II 400W Silent (24pin) |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש מצב תראה את זה בטבלה דרך
KSP זה מסובך אני לא מבין ככה כלום :S |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|