|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מעוניין להמליץ לכם על אחד המארזים הטובים ביותר בייחס למחיר שלו!
ובכן, לכל לכל המשתמשים היקרים!
חבל שלי הפתיע אותי אתמול כאשר אמר לי שהוא לא מעוניין לקנות מחשב חדש אלא להחליף למארז מקצועי. התקציב היה 1200 ש"ח, נכון המחיר גבוה - אבל המארז שאני הבאתי לו הוא מפלצת ובהתחלה לא הייתי בטוח שהוא יספק סחורה אבל כאשר ראינו את הקירור שלו והמרווח והכל פשוט נדהמנו! אז ככה המארז הוא של חברת Thermalttake האיכותית, ושם הדגם הוא Armor ושם הגירסה היא Aluminium Silver. המפרט המארז: מארז FULL TOWER ענקי בעל אופציות איוורור מעולות. תומך גם ב BTX. מגיע עם 4 מאווררים מובנים, 2 של 90 ו-2 של 120. שקטים...פשוט שקטים. מארז אלומיניום. מקום בחזית לעד 3 מאווררי 120 נוספים. 2 חיבורי USB ו-Firewire ואודיו בחלק העליון הקידמי של המארז. עיצוב Toolfree לחלוטין (דיסקים קשיחים, סידי-רום, PCI - הכל שליף). מגירה בתחתית המארז לאיחסון ציוד נחוץ בשליפה. דלת מעוצבת עם חלון שקוף בצד המארז. מספר תמונות: המארז עצמו תמונה מספר 2: ![]() המארז מלמעלה תמונה מספר 3: ![]() עוד תמונה מלמעלה תמונה מספר 4: ![]() המארז מהצד תמונה מספר 5: ![]() ויש עוד.. קישור לעמוד המוצר: http://www.thermaltake.com/xasercase.../va8000swa.htm אז באמת, אני ממש ממליץ לכם - המארז הכי טוב שראיתי עד כה, וחוץ מזה שהוא לא מכוער. ערב טוב, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
צר לי לבאס אותך, אבל במחיר הזה יש מארזים פי כמה וכמה יותר טובים.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כי לפי דעתי ולפי מה שראיתי במחיר הזה המארז פשוט תותח. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תאמת לא רוצה גם לבאס , עזוב שיש יותר טובים , 1,200 על דלת שקופה ? + 2 מאוורים 120
אפשר לעשות ב 200 שקל . אבל בכל מקרה תחדש
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה של מארז, אבל לא שווה את המחיר הזה.
מסכים עם עומרי (השמן) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|