|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
דרושים שדרנים לרדיו שיפתח בשבוע - שבועיים הקרובים
שלום לפורום הוסטס.
בקרוב עומד להיפתח רדיו חדש! הרדיו מקבל את סוג המוזיקה המזרחית ( רגיל ודיכאון). לרדיו דרושים אנשים למספר תחומים להלן : יחצנים: דרושים יחצני פירסום שיש להם אפשרות לפרסם במקומות כמו: תחרויות אתרים , פורומים ,אי סי קיו , מסנג'ר ועוד... כדי להיות יחצן לא דרוש ידע קודם או גיל כולשהו! פשוט כנסו לאי סי קיו והציגו מועמדות :415402214 שדרנים : דרושים שדרנים טובים לרדיו. השדרנים אמורים להיות עם הרבה מוזיקה במחשב כי כל שידור הוא שעה ומעל . ידע בוינאמפ וידע בכלל בשידור. קבלה דורשת בחינה להצגת מועמדות:415402214 יוצר ג'ינגלים: אם יש מישהו שיודע ליצור גינגלים ( פרסומות ללקוחות ) אנו צריכים אותך בדחיפות , ליצירת פרסומות ללקוחות הרדיו. שמך יתווסף לאתר לצד שמות מנהלי הרדיו. במידה והגינגלים יפיקו רווחים 50% יגיעו לידי היוצר . הצגת מועמדות:415402214 כל מי שיכול לתרום לרדיו : 415402214 תודה צוות הרדיו |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
הצעות ובקשות שונות.
כמו שאני רואה אין תמורה, אז חינמיים. בטח לא דיבורים |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה שם הרדיו יש אתר מקצועי? האם הצוות לא של ילדים בני 12 שרק מחרטטים ? ..
תן קצת יותר פרטים.. |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
היום ברשת יש קרוב למאה תחנות מזרחית
אני הייתי בעל התחנה הכי גדולה באיטרנט יקח לך שנתיים או שלוש להגיע לתחרות של הגדלות היום כל מאזין שאתה משיג זה עבודה קשה אם אתה בנאדם תרציני אתה תצליח אתה צריך להשקיע ואף פעם לא להתאייש! בהצלחה . |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
תודה על התגובות
תודה לכם על התגובות
ולזה ששאל אם זה רדיו של ילדים בני 12אז לא .. אנחנו 2 מנהלים בני 17 וחצי השקענו כבר המון כסף על עיצוב דומיין שרת רדיו ושרת איחסון . |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקשר לקריין ג'ינגלים, אני כבר שולח לך בפרטי את המס' ICQ הפרטי שלי.
יש ניסיון.. כרגע יש לי תקלה במיקרופון , צריך לחזור מתיקון בימים הקרובים.. עבודה רק בתשלום. בכל אופן אני שולח לך את הICQ נדבר
בברכה, טל Last edited by Tal; 26-09-06 at 21:11.. |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אני מכין גינגלים בתשלום כמובן.
אבל נעשה לך מצווה (: תתחבר עלי : 716897 רק כללי : שדרן 7 שנים משדר ברדיו FM בצפון (מזרחית בלבד) צור קשר . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|