|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים יוצרי תכנים!
לאתר חדש (וסמכו עליי שמושקע), של חברת Pocketworlds, העוסקת בתחום הסלולר:
http://www.pocketworlds.com/ דרושים יוצרי תכנים לסלולר. הפרוייקט ירוץ על הדומיין go.co.il, אך איני יכול לתת לכם כרגע מידע על תוכנו. יוצרי התכנים יידרשו להכין תכנים מכל מיני סוגים כגון: רינגטונים, טרוטונים, רקעים, אנימציות (לא בפלאש!), משחקי java וכל מה שנכנס למכשיר סלולרי. היוצרים יקבלו כ-30% מהרווחים של מכירת התכנים שלהם. אל תגידו שזה קצת, מכיוון וזה קידום גדול לכל יוצר שיהיה כאן. דוגמאות וקורות חיים (אפילו הכי בסיסיים הכוללים פרטים עליכם בלבד) נא לשלוח למייל- Tai@taikaish.com בברכה, תאי קאיש. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לעזור לכם קצת. ותאי תדבר איתי בMSN כשאתה מתחבר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Rar.co.il
|
מכיוון שלא ציינת היכן ניתן לשאול שאלות לגבי העבודה (ציינת מייל לשליחת קורות חיים ודוגמאות בלבד) אני חושב שהגיוני מאוד לשאול פה (כדי שלכולם תהיה תשובה):
ציטוט:
[ראיתי לנכון לפרסם את השאלה פה משתי סיבות: את הראשונה הזכרתי, לא ציינתי דרכים להפנית שאלות והשנייה שכל חברי הפורום יזכו לתשובה לשאלה שלדעתי חשובה מאוד]
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פיתוח תכנים, זה לא עיצוב\תיכנות אתרים. אף אחד לא יפרסם כאן אשכול- "דרוש רינגטון ייחודי". ואם אתה כותב בקורות חיים "עבודה עם חברת פוקטוורלדס בפרוייקט Go.co.il" זה נחשב משהו לא? וזה לא מעט כסף אם התכנים טובים ויש הרבה מהם. מקווה שעניתי לך על השאלה, מחר אני אענה יותר בפירוט. יום טוב! |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אופיר- לא ממש הבנתי את שאלתך. אם אתה מתכוון שתכתוב תוכן של רינגטון, אני לא רואה דרך שתוכל להשתלב. אם יש לך רעיונות טובים, אני ממליץ לך לנסות ללמוד להכין רינגטונים ולנצל זאת בעתיד. יום טוב! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|