![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
שדרן? יחצן? כנס עכשיו
שלום
ושמי דן לבקובסיק בעליו של RADIO-DLL אני לא רוצה לפרסם את האתר פה הרדיו בעל רמה עיצוב יחודי תיכנות מיקצועי דומיין עולמי שרת רדיו 300 מאזינים ושרת איכסון פרטי דיי גדל אפילו אז אני מחפש שדרנים שלא יריצו לי שעה שירים אלא שיעשו פינות כמו שאתם פותחים רדיו ושומעים כמובן צריכים להריץ שירים סך הכל רדיו דרישות: - שליטה מלאה בהעברת שידור PLUG IN מיקסר DJ מה שבא לו אבל שיראו שהוא יודע לשדר - בעל קול חזק וטוב התמורה היא 100% דומה לשלי הנאה ![]() אבל אם תצטרכו איכסון לא גדול ממש אני יביא לכם חופשי יחצ'"נים: אין ממש מה לפרט פה שיפרסמו את הרדיו בזמני שידור ומחוץ יש עוד משרה לבנאדם אחד בלבד מנהל משנה: אני לא יהיה 100% ברדיו למה יש לי השנה בגריות ויאמבה מבחנים אחרי סוכות אני מחפש בנאדם שיחליף אותי בנתיים שאני לא איהיה פה ויעזור לי כשאני פה הוא מקבל הכל מוכן רק להביא צוות אם חסר ולדאוג לפעילות הרדיו לקבלת לינק לרדיו לפרטי או לאחת התוכנות המסרים בתודה דן. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אבל אני רוצה להתחיל חזק מאד לא לפתוח כמו הרב חצי אתר לא גמור ואין צוות אני צפוי לסיים את האתר היום/מחר נשארו רק דפי משנה דומיין יש שרת יש שרת איכסון יש עיצוב מרהיב יש רק חסר צוות להשלים את האתר אני ישלח לך לינק של האתר לפרטי אם אתה רוצה שתראה שאני רוצה להתחיל טוב |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|