|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת טובה על LinuxServ
טוב אז ככה , שמי ארתור בולוצ'ניקוב , אני היתי לקוח בעבר של linuxserv , נורא נהניתי מהשירות שלהם , לא היו בעיות , התמיכה פשוט מושלמת.
כיום אני גם כן לקוח שלהם ואני מאד מרוצה ואין בעיות ויש תמיכה כמו שצריך , אז מי שבאמת מחפש חברה טובה ומוצלחת , אני ממליץ LinuxServ.co.il , יש אפשרות גם לסליקת אשראי וזה נורא נוח. האתר שלהם : http://www.LinuxServ.co.il בברכה , ארתור בולוצ'ניקוב - מנכ"ל Skiza.Net. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ידוע!, יאיר אחלה בנאדם ...
הוסטסניון
|
טוב לדעת
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת
חבר על
|
זוכר אותם,
אחלה חברה ללא ספק. רק למה יש להם פרסומות באתר? |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
טוב לדעת, למרות שהרושם הראשוני שלי ממנו לא היה ממש טוב...אבל אולי טעיתי.
אגב, למה יש באתר שלו פרסומת של גוגל?
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ב'. אתר עם פירסומות של גוגל אדנס.?. אם תשאל אותי? בושה.! ג'. יאיר כרגע בבסיס אם אני לא טועה. או שבעצם הוא פקיד בקריה אז הוא בא כל יום הביתה ![]() ככה שאלא יודע אם התמיכה כל כך טובה. אי אפשר לשלול כן? גם אבי מ LSRV נתן תמיכה שהוא היה בלבנון ![]() דרך מכשיר כף יד. ויכול להיות שיאיר עושה אותו דבר ![]() בכל מקרה טוב לשמוע ובהצלחה |
|
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
האמת? אני לא מבין מה הבעיה עם גוגל אדסנס, הרבה עסקי הוסטינג בחו"ל שמים את זה באתרים שלהם, אין פה שום דבר פסול, אפילו שזה אתר ייצוגי לעסק זה עדין אתר ועדין אפשר להרויח ממנו.
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא מבין איפה יש כאן בעיה.. הבנדאם עושה קצת כסף מי לחיצות |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|