![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
בעיה עם התחממות במחשב
אוקי אז ככה :
במחשב יש P4 3000 וגיגה זיכרון 3 הארדיסקים : 200 GB 80 GB 30 GB המחשב מתחמם בצורה מטורפת (שמים את היד מקבלים כוויה - בעיקר באזר של הספק) ביינתיים פתחתי את הדלת של הצד ושמתי מאוורר של בית גדול - זה עוזר אבל זה לא פתרון למחשב יש מאוורר ככה : בספק על הכרטיס מסך מאוורר כללי ומאוורר על המעבד אני צריך מערכת קירור רצינית יש למישהו הצעות איך לשפר ? (ד"א זה לא אבק אני מנקה בעזרת פן ולחץ אוויר את האבק לפחות פעם בשבועיים) זה דיי דחוף תודה למבינים ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תן פלט של CPU-Z, פלט של Everest ומידע בנוגע לגוף אשר יושב על המעבד.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
לפי דעתי יש עוד גורם לטמפרטורה וזה המארז.
האם הוא קטן מדיי? האם הוא ג'נרי? האם הספק שמורכב בו ג'נרי? האם הוא עשוי מחומר לא איכותי? האם פתחי האוורור שלו מעטים מדיי? אם כל התשובות הם כן, אז הבנת מה הבעייה העיקרית לטמפרטורה. תשקול גם להחליף למאווררים יותר גדולים במידה והמארז תואם לגודל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
האמת היא... שאין לי מושג מה המילה גנרי אומרת
אבל המארז בערך בגובה של 40 סנטימטר עד חצי מטר ההארדיסקים נמצאים ממש רחוק מהלוח אם, וככה גם ה DVD והצורב הרגיל. המארז עשוי אלומניום ופלסטיק נראה לי של חברת SPOYL או איך שלא קוראים להם החלקים היחידים שנראים קרובים זה הספק, מעבד, כרטיס מסך...אבל לכל אחד מהם יש מאווררים משלו בלי קשר. לגבי בדיקת טמפרטורה אני לא יכול כי המאוורר הגדול מקרר את המחשב ואני לא יכול להפסיק אותו לקחת את הסיכון שיילך לי המחשב. לגבי הלוח , לוח אם של ASUS נדמה לי P4P8VX או משהו כזה.... אני מחפש יותר מידע על מערכות קירור, מחירים וכד'. וגם עזרה באיך להתקין אותם אני מעריך שבשעות של הלחץ המחשב מגיע לטמפ של 60 ואף יותר הוא פשוט מתחמם מאד ואז נתקע ונכבה, או שהמסך פשוט מתכבה ורק בריסט זה חוזר לעצמו תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|