|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ביקורת חריפה על Gaming-Serv לפחות ממה ששמעתי
אוקיי אז ככה ליפני כמה ימים פנה אליי ילד בשם זיו אפללו
הוא ביקש ליקנות שרת משחק אותו הזמן לא היה מקום בשרתים שלי אז פשוט אמרתי לו שאין לי מקום עד להודעה חדשה זיו הנל פנה לחברה בשם Gaming-Serv הוא קנה שם את השרת שלו ואחרי הקנייה פשוט קיבל את השרת ללא תמיכה בסיסית אפילו וגם סיסמא הרקון אשר הוא בחר אינה נכונה כרגע זיו נימצא במצב שהשרת שלו פתוח הוא לא מקבל תמיכה המנהל לא עונה לו והוא פשוט רואה את השרת שלו אבל בלי יכולת לישלוט עליוו ובלי יכולת לקבל תמיכה עלייה הוא שילם!! מנהל החברה אינו עונה לפאלפונים למרות שראיתי אותו כמה וכמה מגיב פה בהוסט זיו מתושכל אבא שלו כועס עליוו על זה שקנה תשרת "ועבדו" עלייו וזיו נימצא במצב שהוא אינו בוטח באיש אני החלטתי לעזור לו ולירשום פה תתגובה אם המנהלים ש החברה רואים את ההודעה הזו צור קשר עם זיו מהר: פלאפון 0528333665 הוא גם נתן את מיספר הבית אבל לא רציתי לפרסם בישביל שלא יתרידו אותו לא חסר פה אנשים כאלה אי סי קיו 192-477-657 כול המידע הנאמר הועתק מהשיחות שלי ושל זיו ולי אין ממש קשר לביקורת פשוט זיו אינו מבין בכול הפורומים וזה אז רשמתי תביקורת בישביל זיו שמחתי לעזור מקווה שיצא מזה משו :qqb007: :qqb008: |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יפה על היוזמה
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא חושב שאתה הבן אדם שצריך לרשום את זה ,אל תשכח שאתה חברה מתחרה
זיו מוזמן לרשום כאן את התגובה שלו על החברה.. ד"א אני כנראה מוכר ל Gaming-Serv שרת יעודי היום התקשרתי לשאל אותו משהו והוא ענה לי מיד , אז מוזר לי שאתה טוען שהוא לא עונה לך...
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 27-10-05 at 20:35.. |
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא יודע מי אתה ומה המספר שלך והוא יודע על מה הוא רוצה לדבר איתך, אבל לתמוך באנשים זה לא הצד החזק שלו הוא מקבל ת'כסף , ופשוט לא עושה ת'עבודה... , כאילו שאני יבין , קנית עיצוב פגז , דומיין ישראלי , עשית לך חברה ואתה לא עונה לא באיי סי קיו מסיגנ'ר ופלאפון, בהקשר לזה שרוצים תמיכה. מה שכן , גם לי לא ענית שרציתי לקנות שרת משחק..... , אבל הפסדת אבל לא חשוב. מה שכן אני חושב שכל מה שהבנאדם רשם הוא נכון...לא סתם הוא יגיד זאת , או שיש לו טיעון טוב לזה. אזז..... מה אני יגיד לך בהצלחה בנאדם. ![]()
# 5 |
חבר פורום
|
האמת היא שדיברת איתו לא מזמן,
עניין של חצי שעה. בכל אופן, אני לא חושב שאתה צריך לרשום את התגובה, מן הראוי שמי "שנידפק" ירשום את הביקורת ושהיא תיהיה הכי אמיתית שיש. |
![]() |
# 6 |
Member
|
ממש עצוב שקורים דברים כאלה, נקווה שלא יקרה עוד, [למרות שאני בטוח שיקרו]
|
![]() |
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושלא עניתי לך? כי לא ממש הבנתי...
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה לא נפגעת......אין לך שום זכות לתת פה ביקורות על סמך זה שמישהו בדוי סיפר לך מעשייה... |
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פשוט בושה. מנהל לא נותן תמיכה ללקוחות שלו.:qqb008:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|