|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עזרה | איך אני גורם לעברית להשתנות למספר / אנגלית
אני בשלבי בניית מערכת קבציןם ..
ברגע שמעלים עברית אז זה לא מציג לי את התמונה .. באנגלית כן .. עכשיו נסתי לעשות פונקציה שתשנה את העברית ל אנגלית/מספר יש לכם רעיונות כלשהם ..? תודה
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אולי פשוט תעשה שכל קובץ שמעלים מקבל שם חדש?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ניסתי אחי לא הצלחתי תוכל לבוא לאיסיקיו 230569889 ? בבקשה
# 4 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון ממש מומלץ לעבוד עם UTF-8. אני אישית מאז ומתמיד עובד עם UTF-8, אף-פעם לא היתה לי בעיה עם עיברית.
פה, המצב קצת שונה, זה יותר קשור למערכת הפעלה של השרת והאם היא תומכת בעיברית, יכול להיות שההעלאת תמונות תעבוד, אבל זה לא משהו שניסיתי.. לדעתי הדרך הכי אפקטיבית היא לעשות פונקציה ב- JS שמופעלת בעת שליחת הטופס, היא בודקת אם השם מכיל אותיות עיברית, אם כי היא מחזירה שקר ומודיעה הודעת שגיאה, אם לא היא מאפשרת את ההעלאה. איך בודקים? Regexp, עוד רעיון זה לעשות מערך של אותיות בעיברית, להחליף אותם בתו מיוחד בעזרת הפונקציה replace, ואז לבדוק אם השם השתנה. שוב, אם הקובץ הועלה, אז סבבה.. במחשבה שניה הקובץ TMP מקבל שם באנגלית, אז כל מה שנשאר לעשות עם לעבוד עם UTF-8, לקחת את השם של הקובץ, לעשות משתנה של אותיות בעיברית ואת האותיות שאתה רוצה להחליף איתם, ולהשתמש בפונקציה str_replace בשביל להחליף את האותיות, הכל תלוי אם זה עובד או לא..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|