|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
איזה משטרה אין להם בושה...
תיראו איך הם מתעללים בבני סלע ומצלמים את זה והם שמחים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3338271,00.html פשוט בושה להתעלל בבן אדם ולצלם את זה ולהראות אותו מושפל. זה נכון שהוא עשה הדברים אבל העונש שלו זה שהוא יבלה את שארית הימים שלו בכלא! אני לא מבין למה הם מתעללים בוא ושמחים מיזה של פשוט משטרה מטומ***. מה דעתכם בנושא זה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תמיד ימצאו משהו רע אצל המשטרה, לא מספיק שכבר תפסו אותו עדיין זה לא מספיק טוב לכם
מעניין מה היו אומרים על המשטרה אם בני סלע היה עוד אונס איזה בחורה, מגיע לו כל מה שהוא מקבל על כל מה שהוא עשה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אבל הוא כבר קיבל תעונש שלו הוא ימות בכלא למה להתעלל בוא ולישמוח ועוד לפרסם בציבור לפי דעתי זאת בושה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Fatal Error
|
ולאנוס 14 נשים ולהטיל פחד על מאות אלפי נשים אחרים זה בסדר?
סוף מעשה במחשבה תחילה.
# 5 |
חסום
|
תבינו אני לא אומר שלא מגיע לו עונסש אבל העונש שלו זה לשבת בכלא! וגם לפי החוק הם לא שומרים על זכיות האדם.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
"מרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים" - זה לא אני אמרתי, התורה אמרה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתם שמים לב על מי אתם מגנים??
הוא אנס, הוא הרס את החיים ל - 14 בחורות ולמשפחות שלהן. שישברו אותו כל יום עד סוף החיים שלו. לכו תדעו, אולי אנסים שהולכים בנינו יחשבו פעמיים לפני שהם יעשו משהו אחרי שהם יקלטו מה מחכה להם אחר כך.... יבגני |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בדמוקרטיה המשטרה אחראית על אכיפת החוק והבאה לדין, בתי המשפט אחראיים על גזרי הדין. השופטים קבעו שיהיה 30 שנה בכלא וזה יהיה עונשו. לא משנה כמה הבן-אדם הזה נתעב על מה שעשה, הוא עדיין בן-אדם. אתה צריך להתבייש בכלל שאתה אומר "זה לא מספיק טוב לכם". המשטרה הזאת שלך (ושלנו) אפילו לא תפסה אותו, האזרחים תפסו אותו. כל מה שהמשטרה עשתה זה פישלה, הביאה פחד לרחובות ובזבזה את כספי הציבור (מיליון שקל על כל יום שהוא היה חופשי!). השוטרים האלו חייבים לעוף מהמשטרה הרקובה הזאת, זה לא מוסיף להם ולנו כמדינה כלום. ומה הייתי אומר אם הוא היה אונס מישהי עכשיו? הייתי אומר שצריך לפטר את כל צמרת המשטרה ולתבוע ישירות את האחראיים לבריחתו על סיוע לפשע (ותאמינו או לא, דברים כאלו מתקבלים בבית משפט, אפילו בישראל).
![]() |
# 9 |
חבר על
|
טוב מאוד, שירביצו לו, שיקבל מכות עד שימות!
בנאדם חרא, שמגיע לו לסבול כל החיים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|