|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[בעיה] מצחיקה, אבל אני חייב עזרה במהירות
קניתי לפני מספר שבועות דומיין אצל תאי קאיש, שנקנה אצל Godadday.com
הוא אמר לי שהדומיין עולה 70 שקלים ללא עזרה, ו-90 עם תמיכה, השרת שהאתר שלי היה עליו לא עובד עכשיו ואני צריך לעדכן DNS! ותאי לא מוכן לעזור לי. יש עוד בעיה, אני לא זוכר באיזה שם נרשמתי! יש איזה אפשרות שהוא יזכיר לי מה השם משתמש והסיסמא? כי מתי שנרשמתי הוא גם בכלל לא שלח לי איזה משהו שקשור לדומיין שלי, אבל תאי אומר שהוא בטוח עביר את הדומיין לחשבון שלי. בקיצור: אני צריך איזה אפשרות לדעת מה השם משתמש שלי... ושתעזרו לי לעדכן את הדומיין זה חשוב מעוד.השקעתי על האתר הזה הרבה כספים! מפרסומים. למערכות הורדה ב-SMS, למערכת שלמה שנבנתה ליידנו בתשלום. עיצוב מקצועי ומלא. והכל ביחד הוצאנו המון כסף. זה נורא חשוב שלי. אז אם מישהו באמת מוכן להוציא 5 דקות מזניו עליי, ושיצא עם מצפון נקי טוב. אנה תגיבו. icq: 245716638 תודה רבה, מנור ![]()
# 2 |
חבר פורום
|
הי יובל.
כנס לקישור : https://mya.godaddy.com/Account/Acco...5Fhdr=&ci=5687 ונסה לשחזר את הסיסמא או מספר החשבון שלך. אם אתה מעונןי לשחזר את מספר החשבון שלך אתה מזין את הדומין שלך מזין קוד רנדונלי וזה שולח למייל שעליו נירכש הדומין את הפרטים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מה הקטע של תאי לעזור לך?
|= בכל מקרה, אם זה נרשם על האימייל שלך, נסה לעשות שחזור סיסמא לפי מה שאחד פה הביא. לאחר מכן, אם תצטרך עזרה בשינוי DNS, דבר איתי בה"פ.
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא התעקש שאני אעשה לו הנחה ל-70 ש"ח והבהרתי לו שהוא לא יוכל לקבל ממני תמיכה במחיר הזה. ועזרה, אחרי התעקשות כזאת, אני בטח לא אתן אחרי 2 בלילה, או 20 דקות לפני שאני יוצא לטיול שנתי. שוב, אם הוא היה משלם את הכסף על התמיכה, ולא מתעקש, הוא לא היה נמצא במצב הזה בכלל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|