|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
לכל מקדמי אתרי השש-בש *זה לא חוקי*
המשטרה הורתה על סגירת אתר השש-בש "פליי65".
המשטרה דורשת מבעלי אתר השש-בש "פליי65" (PLAY65) להפסיק מיד את פעילותו בישאל בטענה להימורים בילתי חוקיים במסגרת האתר. כך עולה ממכתב שנשלח אתמול לחברת אינטרלוגיק, המפעילה את האתר, לאחר התייעצות בעניין עם פרקליטות המדינה. עד כה לא פעלה המשטרה ישירות נגד האתר אלה נגד מספר אתרים אחרים שפרסמו אותו. לפני כשנה פשטה המשטרה על האתרים וואללה, נענע, MSN-ישראל וספורטליין, בטענה כי פרסמו את האתר ועברו על החוק האוסר פרסום אתרי הימורים. (לקוח מידיעות אחרונות כותרת כלכלה בהמשך לאשכול שפורסם אתמול: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36127 ). בהמשך לתגובה שלי לעידן שולמן: http://hosts.co.il/forums/showpost.p...34&postcount=4 . למאחסנים: אתם באמת רוצים שישבו לכם על הראש עם צו להורדת השרת, בדיקה, השתבה וכו'? למפרסמים: תבינו לבד מה אתם צריכים לעשות.
![]() Last edited by yaiRy; 14-12-06 at 09:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הורדתי את הפרסומות שלהם מכל האתרים שלי =]
אבל דווקא שווה לפרסם אותם, מקבלים טוב =[
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אותי הכי מצחיק היא העובדה שאתה אומר על משהו אחד כמה שזה לא חוקי ולא בסדר, ולמטה רואים את החתימה שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
|
ציטוט:
חוץ מזה מה לא חוקי? לסגור שקית, לפורר אורגנו על נייר, ללקק נייר ולהוציא אדים מהפה??
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
האישונים מתרחבים מאורגנו?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
|
הם לא באמת מתרחבים, זה ברברס הם התחילו גודלים והפכו לקטנים בגלל האור.. מה אתה מבין בכלל
![]()
# 7 |
חבר בקהילה
|
יאיר אני לא יודע מה בדיוק הבעיה שלך איתי,
אבל בזמן שכתבתי את הנושא שקישרת אליו - שש-בש היה חוקי לחלוטין והפתעה קטנה גם היום הוא חוקי בכל העולם חוץ מבישראל. המשטרה בישראל כנראה שכחה ש- King מפרסמים על אוטובוסים, ויקטור צנדלר ברכבות ו -BeTheDealer באינטרנט. בהחלט מוזרה החגיגה דווקא סביב Play65. יאיר, אם אתה לא רוצה לעסוק בשש-בש - אל תעסוק. אם אתה רוצה לצחוק על כל מי שהרוויח עד עכשיו והפסיד בגלל זה הרבה כסף - אתה יכול לצחוק ( אני אפילו אצטרף אליך ). הותיקים בפורום פה מכירים אותי ויודעים מה אני יודע לעשות ומה אני לא יודע לעשות. אחד הדברים שאני יודע טוב מאוד זה לקדם אתרים ולהכניס לעצמי כסף - אתה מוזמן להצטרף או לשבת בצד. העובדה היא שאפשר להרוויח מזה הרבה מאוד כסף בזמן קצר יחסית אם אתה יודע לעבוד. אני עדיין מפעיל כמה אתרים בשפות זרות שגם אחרי ההחלטה אותם אתרים יניבו לי רווחים יפים מאוד. בנוסף, אחד הדברים שאנשים שעוסקים בהימורים צריכים להבין שיש פה הרבה חוסר וודאות, מחר הכל יכול להשתנות - אם מתאים לך לקחת את הסיכון הזה, תמשיך. אם לא, ואתה רוצה להמשיך ולהרוויח כסף קטן באיחסון אתרים - אתה יכול לעשות את זה.
בברכה, עידן שלומן Signup קידום אתרים מקצועי | בניית אתרים | בלוגים-חדש | הורדת פיירפוקס | להרוויח כסף| משלוחי פרחים | פורום גוגל אדסנס | כלבים | משחקי שש-בש | Backgammon for money. Last edited by Idan_Shloman; 14-12-06 at 18:17.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
זה שאתה מקדם אתרים ועושה את זה בצורה טובה זה א' (אפילו המלצתי עלייך כבר מס' פעמים), אבל זה שאתה מעודד לקדם אתרים שעוסקים בנושא לא חוקי שכל אחד מן הסתם יכול להבין שמדובר פה בהימורים באינטרנט וברור בא"י שהימורים בכל צורה שלא תהיה לא בחסות המדינה היא לא חוקית..? אל תתוכח עם החוקים, אתה לא תנצח אותם. מה שמפריע לי זה הבורות והראש קטן שאתה הולך איתם ומנסה להרוויח דרכם כסף, אני לא יודע מה הרווחת, כמה הרווחת ואיך אבל הכסף השחור שהרווחת משידול / פרסום / קידום ועידוד הימורים הוא עבירה על החוק ומסתבר שאני עם הקואונא'ז היחידים כאן להגיד לך. בכל מקרה, אני לא מפקפק ביכולות שלך ובמשחק שלך עם גוגל, אבל בתור בן אדם עבריין זה כבר סיפור אחר.
![]() Last edited by yaiRy; 14-12-06 at 18:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
יאיר, אולי אני צריך להסביר את עצמי פעם נוספת.
שש-בש עד אתמול, היה חוקי. חוקיות היא בדיוק הסיבה שאני לא מתעסק למשל עם פוקר ששם משלמים הרבה יותר לכל שחקן. נכון להיום, שש-בש לא חוקי - וגם עכשיו כל פעילותי הם חוקיות להפליא. אם נאמין לעיתון : ציטוט:
מאתמול המשחק הוא על כסף מדומה, חוקי וכשר ( למעשה, "הפכתי" ללא רצוני למקדם בחינם - אבל אל תדאג לי אני אסתדר מהר מאוד ). בקשר לכסף שאתה טוען שהוא שחור, אני יכול להגיד לך שההבדל ביני לבין רוב המשתמשים פה, הוא שאני בעל עסק ( לא זעיר ) שצריך להוציא חשבוניות, ולהצהיר על רווחים ( גם מאדסנס ). על כל הרווחים מבלי יוצא מן הכלל, שילמתי מס למדינה שלנו.
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
תשמע, הימורים בישראל זה לא חוקי - נקודה. עד כה שמו דגש על פוקר, מרוצי סוסים, מרוצי מכוניות ושאר ענפי הספורט. משחק שש-בש תחת הימורים אינו חוקי, מסיבה אחת הימורים. המשחק עצמו - ששבש הוא חוקי לגמרי. על זה דיברתי מבחינת ראש קטן, במקום ללכת בדרך הישר אתה פונה קצת ימינה, עושה זגזגים והולך באלכסון ואיכשהו עקפת את החוק מימין כשידעת שמדובר בעבירה מן הסתם. תסיק מזה מה שתרצה, תתנהל איך שתרצה אין לי ספק שתצליח בזה. בכל מקרה, זה לא אישי זה כללי מאוד, להסביר נקודה מאוד הגיונית שכל אחד שהיה מפעיל קצת מחשבה היה מגיע למסקנה שמן הסתם מדובר כאן בעבירה ברורה על החוק וחבל לי שנכנסו בזה רק עכשיו. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה בעסקים שלך ואני מקווה שבאמת הבנת את הכוונות שלי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|