|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
צריך שרת cs 1.6
שלום.
שמי איתי . אנ מחפש שרת משחק cs 1.6 . 12 שחקנים. עם ואק. ומודים בסיסים.. למשך שלושה חודשים (יכול להיות שאני ימשיך עוד..) תמורה: תמורת שולשה חודשים אני מוכן לתת עד 130שח. דרישות: חברות רשומות שמספקות קבלות. פינגים נמוכים חובה.(במקרה ואין החזרת הכסף!!!) ותמיכה מינימלית .(למקרים שהשרת נופל וכדומה) אפשרויות יצירת קשר: איסי קיו: 340-798-914(עדיף במסנגר לפנות עקב בעיות באיי סי קיו) מסנגר:itay_baz@hotmail.com פלאפון: 0543003739 סקייפ: itay_baz או ה'פ או להשאיר פרטי יצרת קשר. איתי.
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 17-12-06 at 19:36.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יצרתי איתך קשר ועם אתה לא מכן לרדת בשבילי ב 10 שח ...
אני ממשיך להתעניין... עם תיהיה מעוניין לרדת ב10 שח מהמחיר שלך צור איתי קשר.
# 7 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרתי התקציב שלי הוא עד 130 שח אנא לתת הצעות עד לסכום הזה !!
להוסט גיימניג אני מנסה ליצור איתך קשר .. אך כרגע אתה לא זמין... עם תוכל צור איתי קשר במסנגר..
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה תודה על ההצעה אני עדיין מחכה להוסטגיימינג שיצור קשר או שיתחבר לאיי סי קיו או למסנגר .. עם יש עוד הצעות תרשמו..
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 17-12-06 at 22:07.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|