|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
יש לכם אתר עם אדסנס בקידוד UTF-8? יישרו את מודעותיכם!
יש לכם אתר עם אדסנס בקידוד UTF-8? יישרו את מודעותיכם!
על ידי הוספת הקוד הבא בתוך שורות קוד ה-JS במודעה שלכם: PHP קוד:
ציטוט:
http://www.themador.org/catgorys-catid-22.htm קידוד UTF-8 אבל מימין לשמאל וזה באופן קבוע. תודה רבה למנהל "האתר.סיאו.אייאל". יישור המודעות לימין פשוט עוזר לגולשים שלכם לצפות במודעות בצורה נוחה יותר + אמור לשפר את הרלוונטיות שלהן לאתרכם וככה להשיג יותר לחיצות.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 08-01-07 at 13:07.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
חשבתי שגוגל אסרו לשנות את הקוד..
זה מותר? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרו... השאלה אם זה מותר..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חיפשתי את זה הרבה זמן. תודה
חשבתי כבר לפתוח חשבון חדש, כי החשבון שלי בהתחלה הוגדר כאנגלית ותמיד היה לי את היישור המעצבן הזה לשמאל
תודה על העזרה!
# 5 |
Permanently Banned
|
שאלתי את חבריי לניהול בדיגיטל פוינט וזה אסור.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם תעשו את זה, תמצאו את עצמכם מהר מאוד עם 0 רווחים לאחר שהחשבון שלכם יסגר.
# 7 |
חבר וותיק
|
מותר לעשות את השינויים הקטנים האלו.
גוגל לא בודק את הקוד, נראה לכם שאין להם עד כדי כך מה לעשות בחיים ולבדוק את קוד הJS שלכם ? Ofir12 - מה למנהלי דיגיטל פוינט ולשינוי קוד ולהאמת המודעות לשפה העיברית?!?! אם אתם רוצים פשוט שילחו לגוגל אימייל עם השאלה הפשוטה הזו ואני בטוח שהם יתנו לכם תשובה, טל או אופיר יש לכם איזשהי הוכחה או את הקישור שמראה שגוגל אוסרים על הוספת שורת הקוד הזה?
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 08-01-07 at 19:51.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
איזה הוכחה אתה צריך? מה אתה אטום? כתוב בתנאי השימוש שאסור לשנות את הקוד. בקוד לא כתוב HE אז ככה הוא צריך להישאר.
ובדיגיטל פוינט זה הפורום מספר 1 באינטרנט לאדסנס אל תזלזל בנו :] |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אתם מנפחים את המצב, עד כה לא שמענו על אנשים שהורחקו בגלל שינוי קוד האדסנס ותכלס זה לא שינוי אלא הוספה של שורה אחת - אני לא יודע מה הידע שלכם בJS - שלי לא גדול אבל אני יכול להבין מזה שזה סך הכול פרמטר שאומר למודעה של גוגל אדסנס שאתה בעל האתר רוצה מודעות בשפה העיברית! ייתכן בגלל בעיות התאמה - ועובדה המודעה מגיבה לכך מצויין, אם זה היה אסור למה המודעה הגיבה כפי שצפינו (ישור המודעה לימין) ?
בכל מקרה, אופיר מה הכינוי שלך בדיגיטל פוינט? לא אמרתי שאני מזלזל אני מכיר את דיגיטל פוינט והם לא סובבים רק סביב גוגל אדסנס...
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
עד עכשיו לא שמענו, נכון... יודע למה? כי זה הכי דבילי לעשות דבר כזה!
לגוגל יש רובוטים שיודעים לקרוא ולתרגם טקסטים, אז אין להם רובוט שיודע לסרוק את כל המשתמשים ולראות אם יש שינוי בקוד?! זה אחד מחוקי הבסיס שלהם, לא נוגעים בקוד! קצת סבלנות ואני בטוח שזה ישתלם לכולם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|