|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם,
אחרי התעסקות של למעלה מ5 שנים בתחום ההוסטינג החלטתי לפתוח חברת איחסון עצמאית משלי, פרטים נוספים יבואו בהמשך. לבנתיים כמעט הכל מוכן, ואני בא בהצעה לחברות איחסונים שכבר קיימות בשוק ורוצות להרחיב את סכום הכנסתם החודשית. אני מעוניין לתת לחברה מסויימת לספק את השמות מתחם שימכרו דרך חברתי, הסבר: מכל שירותי החברה שלי תהיה אפשרות לרכוש שמות מתחם אבל ברכישת השם מתחם מתערב צד ג' שהוא אתם [החברת איחסון] אתם מספקים לי את השם מתחם ורוכשים לי אותו ואני מעביר לכם סכום כספי מסויים שיקבע מראש. מה יוצא לכם מזה? אתם רק רוכשים לי את השם מתחם ומקבלים ישירות לכיסכם % מסויים של הכנסה מביצוע הרכישה. עכשיו למה מכרז? החברה שתיקח מהרכישה את ה-% הכי נמוך תזכה במכרז ותעבוד איתי באופן שוטף. אני נוקב כאן את ה-% הכי גבוה שאני נותן לחברת איחסון מסכום מכירת השם מתחם,הסבר: למשל, שם מתחם עולה לחברת איחסון 50 ש"ח וקבעתי עם חברת איחסון שהיא מקבלת 25% מסכום הרכישה אז החברת איחסון מקבלת 62.5 ש"ח,וכן הלאה... שנתחיל... האחוז הכי גבוה שאני נוקט הינו 25% שהם רביעית מסכום השם מתחם שנרכש. כללים: * ירידות ב4%.... * המכרז פתוח עד מוצא"ש בשעה 12 בלילה. [13.1.07] שימו לב: ככל שהאחוז שתיקחו יהיה יותר נמוך המחיר של השם מתחם שלי יהיה יותר נמוך וככה יהיו לי יותר קונים-אז לא לחשוב על קבלת % גבוהה כי ככה אתם בעצם מפסידים. לא לשכוח שאין לכם שום מעורבות בעניין מלבד רכישת השם מתחם בלבד! לאחר הרכישה השם מתחם מועבר ישירות אליי. דבר אחר, חברה שיש ברשותה שם מתחם של חברת איחסון שאינו בשימוש, אשמח לקבלו... בברכה אבי כהן Last edited by uni; 11-01-07 at 01:44.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|