|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שלום , אני מחפש לעבוד כתומך טכני בחברת אחסון.
שלום לכולם , שמי יאיר אני מעוניין לעבוד בתור תומך טכני בחברת אחסון כלשהי.
אני ניהלתי פה חברת אחסון הייתי עסק רשום אבל לא התחברתי משהו כמו שנתיים אז כנראה הורידו אותי. אוכל לתת שם בפרטי למי שירצה אבל זה לא ניראה לי משנה ממש. אז ככה , אני מאוד רוצה לחזור לעסק האחסון ולהיות תומך טכני בחברת אחסון , יש לי יידע גדול.
אני מאוד אשמח באמת לחזור , תמורה לא אכפת לי אחרי זה נדבר חשוב לעשות את העבודה טוב קודם כל , תמורה נדבר אחרי זה. לא חשוב לי כלכך כרגע. ואני אשמח אם תפנו אלי , יש לי את הפרטי או מי שמעוניין איסיקיו : 263516205 מסנגר של חברה שמזמן מזמן עבדתי בה בתור תומך לא לדאוג אחליף אחרי שאצטרף=] Support@loopserv.net תודה לכולם , והמשך יום נהדר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
טוב, אם אתה רוצה להיות אחד שמכבד את עצמו הרשה להציג לך כמה תיקונים:
א.לפני שנתיים חוק החברות בהוסטס לא היה קיים, על מי אתה מנסה לעבוד? ב.אם אתה רוצה שחברה ברמה גבוהה תקבל אותך, תשתדל לכתוב 'א' ו'ע' במקומות הנכונים. אתה יודע לעבוד 'עם' DA ולא אם. כנ"ל מערכות פורומים. זה לא שאני בא להכשיל אותך, אבל חבל בשבילך לעבוד בחברה של ילדים קטנים שתוך שבועיים נסגרת.
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
היתה רשומה , היתה בערך לפני שנה שנתיים לא זוכר בדיוק. זה לא משנה כמה זמן העיקר היא היתה רשומה יש לי הוכחות הכל שאל את גיא אפילו. ב. טעות שלי לא הייתי מרוכז לא נורא אני יודע שאני רציני וזה הכי חשוב , מה שאחרים יחשבו חשוב אבל אני יודע שאני רציני אז מי שבאמת ירצה יגלה את זה גם . תודה על העזרה =] |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|