![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
פרסום באתר..
ברצוננו להציג בפניכם את אתרנו, סרוג (כתובת לאתר תנתן בהודעה פרטית למעוניינים..) על מנת להציע לכם פרסום אטרקטיבי וזול באתר.
האתר סרוג הוקם באוגוסט 2004, ומאז הוא צובר תאוצה. מטרת האתר היא יצירת מענה לחוסר הקיים ברשת עבור גולשים דתיים אשר מאסו באתרים אשר אינם לרוח הדת. האתר חרט על דגלו ליצור סביבה נקיה ובטוחה עבור הגולשים הדתיים, ובמיוחד עבור בני הנוער שבהם. באתר מערכת פורומים פעילה ביותר, מערכת מאמרים בנושאי יהדות, אמונה, ונושאים כלליים, מערכת טורים אישיים (עם דגש על טורים אשר יעניינו בני נוער דתי), מערכת בדיחות גדולה ועוד. כיום רשומים בו 700 חברים, מידי יום גולשים בו מאות גולשים יחודיים ובחודש ממוצע נצפים באתר מאות אלפי דפים! (לדוגמה: בחודש אוגוסט לבדו נצפו באתר 500,000 דפים..) לסטטיסטיקה של האתר: http://extremetracking.com/open;sum?login=saroog מחירים (נמוכים..) ולינק לאתר יתנו בהודעות פרטיות.. (: Last edited by gurfi; 31-10-05 at 21:28.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בדיוק! זאת הסיבה שהיו רק 266.. שבת יצאה השבוע בשעה 17:31.. מ17:31 ועד 12 בלילה הספיקו ליכנס רק 266 אנשים.. במשך השבת האתר לא סגור כי אין לי כלי טכני בשביל זה.. (אני יודע שהיה פה מישהו שרצה ליצור כזה דבר, אבל אני חושב שבסוף זה לא יצא לפועל..) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|